Şimdi bu ikili özel ve bu kez yarışmacılar başlamadan önce bir kutuyu alıp yarışacak. Diğer yarışmada sabit kutular var. Fark buMutlaka alın![]()
Şimdi bu ikili özel ve bu kez yarışmacılar başlamadan önce bir kutuyu alıp yarışacak. Diğer yarışmada sabit kutular var. Fark buMutlaka alın![]()
Kurban ol sen bana.Dizi bitince taşlığa yükselmiş de dizi varken ciddem hanzoydu.
![]()
Şimdi bu ikili özel ve bu kez yarışmacılar başlamadan önce bir kutuyu alıp yarışacak. Diğer yarışmada sabit kutular var. Fark bu![]()
Daha kutu seçmediniz....
İlk sayfaya bakın ve yarışma sonuna kadar sizle kalacak ortak bir kutu seçin @12.Adam![]()
Tabii herkes benim gibi ne yapacağını bilen yarışmacı olmuyor.Daha kutu seçmediniz....
İlk sayfaya bakın ve yarışma sonuna kadar sizle kalacak ortak bir kutu seçin @12.Adam![]()
Burak Deniz'in kutusu ile yarışmak istiyorsun yaniBurak Deniz benim yanıma gelsin. Onun kutusunu seçiyorum. Beraber açalım tüm kutuları.![]()
@Angelica 'yı açalım. Akın Akınözüde gözü vardır onun. Aramızdan ayrılsın![]()
@12.Adam onaylasıb önceBurak Deniz benim yanıma gelsin. Onun kutusunu seçiyorum. Beraber açalım tüm kutuları.![]()
Hala alışma sürecindelerTabii herkes benim gibi ne yapacağını bilen yarışmacı olmuyor.Daha kutu seçmeden kutu açtırmaya çalışıyorlar.
![]()
Sadece gözüm değil kalbimde var![]()
Öncelikle tek yarışmıyorsun. Atarız seniİşin içine Burak girdi. Ortak karar falan yok![]()
Bugün 5 saat sürer@12.Adam bekliyoruz kararını![]()
12.Adam niye bu kadar geç cevap veriyor..Bugün 5 saat sürer![]()