Şimdi bu ikili özel ve bu kez yarışmacılar başlamadan önce bir kutuyu alıp yarışacak. Diğer yarışmada sabit kutular var. Fark buMutlaka alın
Şimdi bu ikili özel ve bu kez yarışmacılar başlamadan önce bir kutuyu alıp yarışacak. Diğer yarışmada sabit kutular var. Fark buMutlaka alın
Kurban ol sen bana. Dizi bitince taşlığa yükselmiş de dizi varken ciddem hanzoydu.
Şimdi bu ikili özel ve bu kez yarışmacılar başlamadan önce bir kutuyu alıp yarışacak. Diğer yarışmada sabit kutular var. Fark bu
Daha kutu seçmediniz....
İlk sayfaya bakın ve yarışma sonuna kadar sizle kalacak ortak bir kutu seçin @12.Adam
Tabii herkes benim gibi ne yapacağını bilen yarışmacı olmuyor. Daha kutu seçmeden kutu açtırmaya çalışıyorlar.Daha kutu seçmediniz....
İlk sayfaya bakın ve yarışma sonuna kadar sizle kalacak ortak bir kutu seçin @12.Adam
Burak Deniz'in kutusu ile yarışmak istiyorsun yani @12.Adam bu karara sen de okey veriyorsan kutunuz 15 numaralı kutu olacakBurak Deniz benim yanıma gelsin. Onun kutusunu seçiyorum. Beraber açalım tüm kutuları.
@Angelica 'yı açalım. Akın Akınözüde gözü vardır onun. Aramızdan ayrılsın
@12.Adam onaylasıb önceBurak Deniz benim yanıma gelsin. Onun kutusunu seçiyorum. Beraber açalım tüm kutuları.
Hala alışma sürecindelerTabii herkes benim gibi ne yapacağını bilen yarışmacı olmuyor. Daha kutu seçmeden kutu açtırmaya çalışıyorlar.
Sadece gözüm değil kalbimde var
Öncelikle tek yarışmıyorsun. Atarız seniİşin içine Burak girdi. Ortak karar falan yok
Bugün 5 saat sürer@12.Adam bekliyoruz kararını
12.Adam niye bu kadar geç cevap veriyor..Bugün 5 saat sürer