Ay senin neyine maske, boşuna çaba.Maske yaptım. Gülmemem lazım. Güldürmeyin beni![]()
Ay sen iyice saçmaladın evlat aşkından.İki aylık doğur
Gülmelerini biriktir sonra gülersin![]()
Ay senin neyine maske, boşuna çaba.Maske yaptım. Gülmemem lazım. Güldürmeyin beni![]()
Ay sen iyice saçmaladın evlat aşkından.İki aylık doğur
Gülmelerini biriktir sonra gülersin![]()
Aşkla işim olmazAy senin neyine maske, boşuna çaba.
Ay sen iyice saçmaladın evlat aşkından.![]()
Ay senin neyine maske, boşuna çaba.
Ay sen iyice saçmaladın evlat aşkından.![]()
Sıkar o biraz. .ssAğzını büzdürme şimdi bana.![]()
Heee belli oluyor.Aşkla işim olmaz![]()
Sıkar o biraz. .ss
------
Heee belli oluyor.![]()
Teşekkür ederim hediye de on numara
Teşekkür ederim hediyeler muhteşemTebrik ederim @eskici mesaj konusunda sende fena değilsinseveceğini düşündüğüm iki güzel hediyeyle birlikte geldim
İşte hediyelerin
Ufak ekleme yaptım amaTeşekkür ederim hediyeler muhteşembenim sana yazdığım mesajın aynısını yazman da güzel olmuş
![]()
Gülşen’in bütün şarkıları güzelUfak ekleme yaptım amakonuna uygun konsept
bende seviyorum bu şarkıları
![]()
Hala hayatta olman şans.Düm tek tek oldu benim de kalbim. Bu ne yaa.@slhttnmtl @EmreCan @xemrexxx @cookies
www.instagram.com
Hala hayatta olman şans.Bu arada tanımlaman harika.
![]()
Aman o Hazal fotoğrafını da en favori güzel için koydum ama işe yaramadı, ondan burada biraz sallıyorum.Sana özel tanım yaptım. Her yerde reklamını yapıyorum ama hiç getirisi yok![]()
Aman o Hazal fotoğrafını da en favori güzel için koydum ama işe yaramadı, ondan burada biraz sallıyorum.Yine de çok teşekkürler.
![]()
![]()
Al işte zevksizin biri daha. Hazal'ın 2021 versiyonu çok daha muhteşem.Boşa uğraşmışsın. Aşkı memnu izliyorum şuan. En güzel olabilecek biri değil.![]()
Al işte zevksizin biri daha. Hazal'ın 2021 versiyonu çok daha muhteşem.![]()
Beren'i sollayalı çok oldu da Pınar Deniz, Alina Boz gibileri yüz yıl önce solladı.Haklı olabilirsin. Şuan Beren'den güzeldir. Ama en güzel falan değil. Pınar Deniz kazanmalıydı![]()
Beren'i sollayalı çok oldu da Pınar Deniz, Alina Boz gibileri yüz yıl önce solladı.![]()
Ön dişlerinde herkeste olması gereken hafif bir boşluk var.Kabartma tozu ile abartma yaptın yine.Ön dişleri ayrık bir kere. Orantısız ve cüce
![]()