Çok klişe.Sistemi yıkamıyorsan sistemin adamı olacaksın
Çok klişe.Sistemi yıkamıyorsan sistemin adamı olacaksın
Bu hafta sende farklı tecrübeler edineceksinUykuluyum bu aralar ve unutkanlık dalgınlık hallerimi biliyorsun böyle durumlarda 2 tokat at ya da bir kova su dök üstüme kendime geleyim
Bence sana yaradı şansız sanıyorduk seni ama tersiymişValla plansız gittiğimiz için oldu nasip ne zamansa artık
59 dakikan kaldı kronometreyi açtım çook dakik birisiyimdir malumBu hafta sende farklı tecrübeler edineceksin
Konu sana emanet. 1 saate gelirim
Yok ozaman 90 dakika yap59 dakikan kaldı kronometreyi açtım çook dakik birisiyimdir malum
Bu hafta sende farklı tecrübeler edineceksin
Konu sana emanet. 1 saate gelirim
------
Bence sana yaradı şansız sanıyorduk seni ama tersiymiş
Kendisi mi yarışacakmış?Yandık desene hele @12.Adam yüksek açarsa onu cayır cayır yakarsın artık
Evet masraflar artınca kanala katkı sağlamak istedi biraz daKendisi mi yarışacakmış?
Bana bak kutulardan sorumlu olan eleman kim? @xdragxx mı?Evet masraflar artınca kanala katkı sağlamak istedi biraz da
Sen bi de @eskici ile ortak olacaksın o yarışırken. Şanslısın bayaŞansına küssün.
Kutunda 500 TL vardı. En az onu alırdın gibi belki 500 bin son 2 ye kalırdıYarışsam seyfo gibi 10 tl alırdım eminim
Sana nasıl kıyabilirim isveç güzeli
Yoldaşının damak tadını nasıl da bilirmiş. Kadehimi sana kaldırıyorum. Na zdarovye!Kıymayı sever o, köfteyi hele
@xdragxx ve @Tolstoyevski sana oyun oynar. Onlar ayarlayacak kutularıSana nasıl kıyabilirim isveç güzeli
Yoldaşının damak tadını nasıl da bilirmiş. Rus salatası
Sana nasıl kıyabilirim isveç güzeli
Yoldaşının damak tadını nasıl da bilirmiş. Kadehimi sana kaldırıyorum. Na zdarovye!
@xdragxx ve @Tolstoyevski sana oyun oynar. Onlar ayarlayacak kutuları
Yoldaşım yapmaz ama öteki yapar adım kadar eminim.@xdragxx ve @Tolstoyevski sana oyun oynar. Onlar ayarlayacak kutuları
Bakmaya çalışırım@MasacRE bir zahmet bu hafta uğra konuya yarışmacı olacağım bende