Yani o her zaman bir ihtimal tabii.Kutusundayda zaten olur
Yani o her zaman bir ihtimal tabii.Kutusundayda zaten olur
Evet
Benim söylediğim kutuda 1TL çıktıBugün 5 kutu hakkında fikrimi söyledim. 4 tanesinden mavi çıktı (Kendi kutum, @781Ens ,@12.Adam ve @AteşBöceği ), 1 tanesinden kırmızı çıktı sadece (@mesmeso ). Bu yeterli sanırım @BARON男爵.
Dedjklgkl zaten dosi dedkşldgBuna rafa son 2 kutuda kutu değiştirme olacağınıds de
Sarı var benceEmre Ozansoy dedi ama bakalım çok kritik nokta son 2'ye 500.000 TL taşırsa büyük olay olur.
------
Emre Ozansoy hakkında ne düşünüyorsun?
Uzaydan göç edecem kazanamazsamEmre Ozansoy dedi ama bakalım çok kritik nokta son 2'ye 500.000 TL taşırsa büyük olay olur.
Evet 2 kişi kaldı dmeek istedimEvet derken
Sarı diyor @EmreCan son kararını verSarı var bence
Klavye kafayı yedi yok Emrecan A de demek istedimDedjklgkl zaten dosi dedkşldg
Maalesef çocuk seni uyardı..Aç Emre'yi @xdragxx
Uzaydan göç ediyorumMaalesef çocuk seni uyardı..
Bugün uyarıları ne zaman dinlemesen sonun oldu açtık 500.000 TL'yi ve ortaya çok kötü bir tablo çıktı. Hamdi'yi bekliyoruz....
Hamdi 3.000 TL'yi alsın en azından hafta sonu tatil yapar belki bir yerlerde diyor.Uzaydan göç ediyorum
Hamdi gitsin ilk önce kendi aç karnını doyursunHamdi 3.000 TL'yi alsın en azından hafta sonu tatil yapar belki bir yerlerde diyor.
Var mısın yok musun?
Yokum dersen ya kendi kutunu ya da Burak97'nin kutusunu açacaksın...
Burak'ın kutusunu kendine alabilirsin yani @EmreCanHamdi 3.000 TL'yi alsın en azından hafta sonu tatil yapar belki bir yerlerde diyor.
Var mısın yok musun?
Yokum dersen ya kendi kutunu ya da Burak97'nin kutusunu açacaksın...