@Angelica ne hissediyorsun Mavi hissediyorum ama kırmızı açmaktan korkuyorum demiştin
@Angelica ne hissediyorsun Mavi hissediyorum ama kırmızı açmaktan korkuyorum demiştin
Harry Potteri sevmiyim Yüzüklerin Efendisi taraftarı olarakSen bu hafta niye benim üzerime oynuyorsun
Kapımız her zaman açık@xdragxx ikimizinde işi çıkarsa @Tolstoyevski devreye girsin alışsın
Bu arada Euro 2020 Tahmin İkincliğini tebrik ederim canm.Emre'ler zıt gidiyor, @emreemreu çok hızlıydı, @EmreCan ise tam tersi durumunda
Malatyalı mısın?Harry Potteri sevmiyim Yüzüklerin Efendisi taraftarı olarak
Hamdiyi ozaman benle tanıştır ben iletirim. Sunmasamda o civar yazarımKapımız her zaman açık
Lütfen ihtiyaç sahipleri bu yarışmaya katılsın ya.Uzayda parası çokmuş ondan galiba
@EmreCan karar seninAslında yina mavi hissediyorum da arka arkaya kırmızı açtım ya o korkutuyor beni
@xdragxx telefon molası verince sende yemek yeİşten geldiğimden beri bu yarışma için akşam yemeğimi yemedim değerimi bilin
@Dosi @Cervantes @xdragxx @12.Adam @cehennet @BARON男爵 @Tolstoyevski @Angelica başka var mı unuttum
Olmaz Hamdi Bey benden başkasıyla görüşmek istemiyor...Hamdiyi ozaman benle tanıştır ben iletirim. Sunmasamda o civar yazarım
@Angelica helal olsun 50 TL Teklife 4 kutu kaldıAç aç aç aç
Ben bayram özel yarışıp dağıtacağım parayıLütfen ihtiyaç sahipleri bu yarışmaya katılsın ya.
Benide tanıştır HamdiciğimleOlmaz Hamdi Bey benden başkasıyla görüşmek istemiyor...
------
@Angelica helal olsun 50 TL Teklife 4 kutu kaldı
Sen övme beniH
Hadi sana iyilik yapıp son kararın mı falan diyip kafanı karıştırmayım 10 TL vardı helal olsun @cehennet bugün iyi gidiyorsun
Teklife 5 kutu kaldı hadi hızlanalım.....
Olmaz Hamdi Bey benden başkasıyla görüşmek istemiyor...
------
@Angelica helal olsun 50 TL Teklife 4 kutu kaldı
Kanal sahibi Dosi tanımıyor yarışmacılar nasıl tanışsın? ...Benide tanıştır Hamdiciğimle