Tam bayram günü de olmayabilir. Bayram haftası olarak. Daha planlama yapmadım.
9 gün tatilim var aslında ama tam planlama yapmadım bende. Aile yanında olurum 3 gün.
Tam bayram günü de olmayabilir. Bayram haftası olarak. Daha planlama yapmadım.
Sarıydııııı. 25.000 TL vardı kutusunda. Teklife son 2 kutu orta şeker gidiyoruuuz.Açalım ben mavi hissediyorum
Kısmette yoksa sensiz yarışırım9 gün tatilim var aslında ama tam planlama yapmadım bende. Aile yanında olurum 3 gün.![]()
Kırmızıdan iyidir. Diyip @12.Adam ın kutusuna yonelmek istiyorumSarıydııııı. 25.000 TL vardı kutusunda. Teklife son 2 kutu orta şeker gidiyoruuuz.
12.adamın ortası yok ama bunu göz önünde bulundur. Çokça kez yarışmacılara kırmızı açtı bazen 500.000 TL açtırdığı bile olduKırmızıda iyidir. Diyip @12.Adam ın kutusuna yonelmek istiyorum
O zaman biraz beklesin12.adamın ortası yok ama bunu göz önünde bulundur. Çokça kez yarışmacılara kırmızı açtı bazen 500.000 TL açtırdığı bile oldu![]()
Kısmette yoksa sensiz yarışırımgeldiğinde yorumunu yaparsın
1 TL ile ayrılıp rekor kırarım belki![]()
Admin @bazinga açtığı mavi kutularla meşhurO zaman 8 numarkutu olsun
Paraları yarışmacılara harcayacağım. O yüzden iyi para olsa iyi olurBüyük bulmak için uğraşacak olmak keyifli olur aslında. Telefondan girerim aslında. Çok uzak kalamam.![]()
Hepsini sen fitlemişsindir.@12.Adam bak Mircan da sana güvenmedi![]()
Genelde mavi açıyorsa bana da açar diyip son kararım diyorum Acun bey.Admin @bazinga açtığı mavi kutularla meşhurYine kutusunda mavi var mıdır acaba son kararın mı?
@bazinga tebrikler yine 25 TL açtınGenelde mavi açıyorsa bana da açar diyip son kararım diyorum Acun bey.
Açtık zaten 25.000 TL vardı@mesmeso yu açsın
Bugün Angelica hep mavi açıyor dediğimde onu sona bırakayım demiştin. Yarışmada cidden farklı oluyorGenelde mavi açıyorsa bana da açar diyip son kararım diyorum Acun bey.