Seksenler'de Karakol Sahneleri Yeniden Geliyor!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,727
Puanı
1,060
Başrollerinde Özlem Türkad, Şoray Uzun, İlker Ayrık gibi isimlerin bulunduğu Seksenler dizisinde daha önce yayınlanan karakol sahneleri yeniden geliyor.

Dizinin 6. sezonunda komiser Rıza rolünü canlandıran Onur Dilber'in diziden ayrılması ile karakol kapatılmış ve karakol sahneleri bitmişti. Dizinin 9. sezonunda karakol yeniden açılacak.

Öte yandan Onur Dilber'in rolünü canlandırdığı Rıza Amir karakterinin evinde çekilen sahneler de izleyiciler ile buluşacak.

Seksenler 9. sezonu ile 24 Haziran 2021 Perşembe akşamı 20.00'da TRT 1'de!

1623177115363.png

Başrollerinde Özlem Türkad, Şoray Uzun, İlker Ayrık gibi isimlerin bulunduğu Seksenler dizisinde daha önce yayınlanan karakol sahneleri yeniden geliyor.

Dizinin 6. sezonunda komiser Rıza rolünü canlandıran Onur Dilber'in diziden ayrılması ile karakol kapatılmış ve karakol sahneleri bitmişti. Dizinin 9. sezonunda karakol yeniden açılacak.

Öte yandan Onur Dilber'in rolünü canlandırdığı Rıza Amir karakterinin evinde çekilen sahneler de izleyiciler ile buluşacak.

Ekli dosyayı görüntüle 103540
Karakol demişkene izlemeyenler için bazı yeni dekorlar var 1980 ve 2021 konuları işlenecek dizide

Bu videonun linki 😁

İşte beklenen haber en sevdiğim sahnelerden biriydi karakol sahneleri☺
Komiser Rıza'nın karısının diziye dönmeye niyeti yok anlaşılan adamın kızı bile yanında karısı yok☺

• Beğendim
Reactions: Doğan

Ekli dosyayı görüntüle 103540
Eski tadı kalmayacak

Ayrılan bir sürü oyuncu.Yeni oyuncularda geldi değişik bir dizi oldu.Bir aile gitti bir aile geldi.Aşk hikayeside aynı.360 'da izleniliyor diye yeniden yaptılar
Ya dediğim gibi işte ilk bölümlerin tadı yok ama kötünün en iyisi işte naparsın izliyoruz bir şekilde keşke 90'ları devam ettirseler ama biliyorum ki o dizinin de o eski tadı olmayacak onun hikâyesi daha sıcaktı bana göre ama yarım kaldı☺

Ya dediğim gibi işte ilk bölümlerin tadı yok ama kötünün en iyisi işte naparsın izliyoruz bir şekilde keşke 90'ları devam ettirseler ama biliyorum ki o dizinin de o eski tadı olmayacak onun hikâyesi daha sıcaktı bana göre ama yarım kaldı☺
Seksenler 'in adı değişip Doksanlar olsaya.Doksanlar dizisi tutmadı.Seksenlerden devam edecek
------

Şimdi karakolun yerinde atari salonu var emniyet amiri oldu ya
Doksanlar dizisi tutmadı Seksenler dizisinden devam edecekler.Doksanlar dizisindede ateri salonları vardı
------

Şimdi karakolun yerinde atari salonu var emniyet amiri oldu ya
Doksanlar dizisi tutmadı Seksenler dizisinden devam edecekler.Doksanlar dizisindede ateri salonları vardı

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
TRT' de Aynen 2013 döneminde 3 tane Birol Güven dizisi vardı.O yüzden atv'de yayınlandı.a2'de her sabah var doksanlar.Reyting yüzünden bitti.Keşke TRT'de olsaydı
A2 izlemediğimden haberim yok ki aslında izlemeyi de çok istiyorum 😊bende aynı şeyi düşünüyorum o zamanlar da düşündüm hatta ATV de başlayacağını öğrenince yayından kaldırılır demiştim yanılmadım da bu konuda ☺

• Beğendim
Reactions: Doğan
A2 izlemediğimden haberim yok ki aslında izlemeyi de çok istiyorum 😊bende aynı şeyi düşünüyorum o zamanlar da düşündüm hatta ATV de başlayacağını öğrenince yayından kaldırılır demiştim yanılmadım da bu konuda ☺
Nettede var bölümleride ben izlemiyorum

• Beğendim
Biliyorum olduğunu ama sıra gelmiyor ki izlemeye ya mecburiyetten izliyorum netten de TV de ki gibi tadı olmuyor
Aslında şükretmeliyiz.Genel olarak söylüyorum bende dahil herşeyden şikayetçi oluyoruz . :A Yanlış anlamada.TV'ye Uyanışı izlerim netten bende izlemeyi sevmiyorum.TV'de olmayan dizileri izliyorum.TV'de özet var reklam var.Nette özet yok reklam yok.Tabi biz TV'ye alışkınız.Şimdi nesil nete alışkın

• Beğendim