'Leyla ile Mecnun'un Yeni 'Leyla'sı Belli Oldu! Oyuncular Bir Araya Geldi! | Exxen

Ben bu kıza hâlâ sıcak değilim. Hiç Leyla havası yok onda.

Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla Kaan, Az Sakallı, Kubilay, Çiçekci, Melül, Arzu, Sema, Gotik Leyla, Benjamin, Doktor, Nurten ve Dosto var.

@bazinga @XanTier @Tolstoyevski @Gerekli24 @MEnes @xdragxx @emreemreu

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: XanTier and MEnes
Deniz Işın güzel bir isim. Sarp Bozkurt ile oynadığı dizide komedide de iyi olduğunu göstermişti bence.

Konuya yüklenen fotoğraf pek net değil bu daha net gibi.

Kaan, Benjamin, Çiçekçi Teyze ve Nurten de var kadroda. Çıkarabildiklerim bunlar.
29F3E09C-9622-4966-B57D-E6C03C7AB8B8.jpeg

• Olmamış
Reactions: Doğan
Acun'a laf ediliyor ama geçmişte çoğu dizi kadrosunu eksiklerle bir araya getirebilmişken Leyla ile Mecnun ekibinin tamamını toplamayı başardı helal valla. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Oha gerçekten de nerdeyse herkes var be... Offff çok iyi, çok...
------

Ben bu kıza hâlâ sıcak değilim. Hiç Leyla havası yok onda.

Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla Kaan, Az Sakallı, Kubilay, Çiçekci, Melül, Arzu, Sema, Gotik Leyla, Benjamin, Doktor, Nurten ve Dosto var.

@bazinga @XanTier @Tolstoyevski @Gerekli24 @MEnes @xdragxx @emreemreu
Yan kadronun hemen hemen hepsi gelmiş ve bu beni aşırı heyecanlandırdı... Zaten bekliyordum ama resmileşmiş olması başka bir tat kattı günüme. Leyla için ise çok bir şey diyemem izlemeden. Önceki Leyla'lara da zaten Ezgi Asaroğlu sonrasında hep acaba diyerek yanaşmıştım ve geneli iyi kotarmıştı. Bu da farklı olmaz gibime geliyor, ki kız güzel de bir hanım kızımız.
------

Fotoğrafın HD'si.

E3dPXZzXwAIV4n-
Gotik Leyla, Nurten bile var... Onların senaryodaki son hali değişik bir yerdeydi oradan diziye dönmeleri ilginç doğrusu. Dosto bile var. Resmen yok yok... Tonton Teyzem, Doktor tüm müthiş karakterler geri dönmüş. Gerçekten çok mutluyum be...

• Harika
Reactions: 12.Adam
Son düzenleme:
Yapılan son paylaşımlarla heyecan iyice arttı. Çekimler de başlıyor. Çok yakında başlangıç tarihi için günleri hatta saatleri saymaya başlarız artık :A

Bu fotoğrafı da çeşitli yerlerde defalarca paylaştık ama en çok yakıştığı yer de burası olacak :A
images-7.jpeg

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Yapılan son paylaşımlarla heyecan iyice arttı. Çekimler de başlıyor. Çok yakında başlangıç tarihi için günleri hatta saatleri saymaya başlarız artık :A

Bu fotoğrafı da çeşitli yerlerde defalarca paylaştık ama en çok yakıştığı yer de burası olacak :A
Ekli dosyayı görüntüle 103578
Analiz.. Tespit... Tanı.. Teşhis... ✍️

• Harika
Reactions: MasacRE
Son düzenleme:
Ben olsam ne yapar ne eder Ezgi'yi bir şekilde getirirdim bu arada. Kadın bu dizinin setinde dayak yiyip diziden ayrılmadı mı? O zamanlar yanlış hatırlamıyorsam dizi ekibi de pek yanında durmadı. Yeni projede Leyla olarak onu tekrar geri döndürseler uzun yıllardan sonra çok güzel jest yapmış da olurlardı.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Bence güzel seçim. Tek hata dizinin tekrar başlayarak konusu geçince yeni değil ya eski Leyla ile Mecnun dedirtecek olması.

Ben olsam ne yapar ne eder Ezgi'yi bir şekilde getirirdim bu arada. Kadın bu dizinin setinde dayak yiyip diziden ayrılmadı mı? O zamanlar yanlış hatırlamıyorsam dizi ekibi de pek yanında durmadı. Yeni projede Leyla olarak onu tekrar geri döndürseler uzun yıllardan sonra çok güzel jest yapmış da olurlardı.
Ezgi Asaroğlu Ushan Çakır ile kavga çıktı kızın saçlarından çekip duvara çarptı.Yapım şirketide Ezgi Asaroğlu davadan vazgeçirmek istedi.Ezgi vazgeçmedi. Beste Berekete dava etmişti Ezgi Asaroğlu

• Beğendim
Reactions: xdragxx