'Maraşlı' Final Yapıyor! | ATV

Beklenen haber.Senarist diziyi yedi denebilir.Dizi son bölümlerde tamamen ortada kalmıştı senaryo açısından.Hiçbiryere bağlayamadı konuları.Eskiden yeni yüzlere ihtiyaç var hep aynı kişiler reytingleri olduğu için oynuyor derdik.Şimdi alt jenerasyondan çok güzel oyuncular çıktı derken bu seferde senarist sıkıntısı çıktı ortaya.Umarım biran önce yenilikçi iyi senaristlerin de yapımlarını izlemek nasip olur.

Konusu oldukça farklı,iyi bir işti.Senarist keşke daha iyi işleyebilseydi bu konuyu iki dizi saçmalığına girmeden.Özellikle Burak Deniz harikalar yarattı

Bölüm sayısı iyi de biraz geç gibi geldi, reytingleri çok düşmese bari.

Bu arada hikayeyi tamamlamak için de 6 bölüm gayet yeterli, tatmin edici bir final görmemiz muhtemel.

Show tv bitti.FOX veTRT oluncada pek fazla izlenmedi.İzleyiciler sabitti.Gelecek sezonda olsaydı TRT lider olurdu.

Pardon unuttum kusura bakma .Bende Çarli'ye bakıyom
Çarli iş başında yı Kanal D yüklemeye başlamış YouTube kanalına akşam gördüm zaten mevcuttu ama olsun😉
Ben iki bölüm izledim onu Tatlı Kaçıklar ağır bastı ona bakıyorum şimdi izlenecek çok dizi var da işte vakit ona göre oluyor bazen de sarmıyor o da benim ruh halimle alakalı

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Çarli iş başında yı Kanal D yüklemeye başlamış YouTube kanalına akşam gördüm zaten mevcuttu ama olsun😉
Ben iki bölüm izledim onu Tatlı Kaçıklar ağır bastı ona bakıyorum şimdi izlenecek çok dizi var da işte vakit ona göre oluyor bazen de sarmıyor o da benim ruh halimle alakalı
Aklıma eski günler geldi.Hep Kanal D tekrarlarını veriridi.

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Allahtan internet varki izleyebiliyoruz artık.istediğimiz saate .
Öyle evet ama o tadı alamıyorum ya kanallarda yayınlansa izlesem bir başka ne bileyim bana zevk vermiyor
Ama tek güzel yanı istediğin saatte ,istediğin kadar AC izle ben bir başladım mı iki bölüm peş peşe izliyorum sonra zaman bulursam tekrar bakıyorum falan

• Güldürdün
Öyle evet ama o tadı alamıyorum ya kanallarda yayınlansa izlesem bir başka ne bileyim bana zevk vermiyor
Ama tek güzel yanı istediğin saatte ,istediğin kadar AC izle ben bir başladım mı iki bölüm peş peşe izliyorum sonra zaman bulursam tekrar bakıyorum falan
Evet aynen tvden izlemek başka bi zevkli.Şimdiki çocuklar 2012'de doğanlar belki netten sever diziyi tv sevmezler gibi.Biz tv çocuğuyuz.şimdiki nesiller net çocuğu.

• Beğendim
Evet aynen tvden izlemek başka bi zevkli.Şimdiki çocuklar 2012'de doğanlar belki netten sever diziyi tv sevmezler gibi.Biz tv çocuğuyuz.şimdiki nesiller net çocuğu.
Aynen öyle onlar teknoloji çağındalar normal😉 ben bile oğlumla bakıyorum bazı dizilere Ruhsarı sevmişti ,Tatlı kaçıkları da sevdi arada Sıdıka ona da bakardı 😉

• Güldürdün
Aynen öyle onlar teknoloji çağındalar normal😉 ben bile oğlumla bakıyorum bazı dizilere Ruhsarı sevmişti ,Tatlı kaçıkları da sevdi arada Sıdıka ona da bakardı 😉
Çocuğun Ruhsar'ı sevdiyse Sihirli Annem ,Acemi Cadı dizilerinide sever.En son babalar duyarda dahil

• Beğendim

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919