'Ada Masalı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
706fq2-jpg.102735

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Ada Masalı'nın yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı, başrollerini ise Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un paylaştığı, çekimleri İzmir'de yapılan dizi Salı akşamları izleyici ile buluşacak.

Ada Masalı, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı 20.00'de Star TV'de başlıyor!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Herkes gün kapmak için erkenden tarih açıklıyor. :A Cam Tavanlar salı olur diye düşünüp beklettiler herhalde eğer o salı olsa kesin çarşambaya gelirdi. Gün gayet iyi ve tutmaması için de bir neden yok gibi görünüyor. Neyse demek ki Menajerimi Ara pazar gününde kalacak doğru karar. :Z

Valla Star mantıklı bir iş yaptı sonunda yayın tarihini erken açıklayarak en azından 20 bölüm kafası rahat olur :A

Dün Kağıt Ev'in arasında ilk fragmanla açıklasalar daha doğru olurdu bence. Salı doğru seçim olmuş, aslında Menajerimi Ara'yı bekliyordum da o gününde kalacak gibi. Bir de Baht Oyunu salıya gelirse bunu izlemem ve düşündüğüm bir diziyi izlememiş olurum. :Z

Salı günü kötü giderse pazar gününe geçer. Diziler gün değişince düzeliyor çünkü. :D

menajerimi aradan sonra bu ayyapım akıllanmadı galiba

İlk bölümüne kesinlikle şans vereceğim bir iş, umarım güzel bir şey çıkarırlar ortaya. Bu yazın en çok konuşulan işlerinden birinin Ada Masalı olacağını düşünüyorum.

Bu arada keşke yayın tarihini Menajerimi Ara'da reklamı yapıldığında verilseydi, daha iyi olurdu gibi.

Cuma olmalıydı diye düşünüyorum, daha doğru bir karar olacaktı. Keşke cumaya yayınlasalardı...

Bu yaz izleyeceğim ilk dizilerden biri, merakla bekliyorum. Umarım beklentiyi karşılar. :X

Cuma olmalıydı diye düşünüyorum, daha doğru bir karar olacaktı. Keşke cumaya yayınlasalardı...

Bu yaz izleyeceğim ilk dizilerden biri, merakla bekliyorum. Umarım beklentiyi karşılar. :X
Cuma dolu. :A Hem Star dolu hem de günün ağır topları hala sezon finali yapmadı. :A