'Şef Akademi'den Yeni Detaylar! Sürpriz Jüri Değişikliği! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
sef_akademi_cok_yakinda_fox_ta_h13019_a7cf3.jpg

'Şef Akademi'nin detayları belli oldu, sürpriz bir jüri değişikliği yaşandı!

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın üstlendiği, sunuculuğunu Öykü Serter'in yapacağı programda Hazer Amani'nin yerine Ali Ronay geldi. Hafta içi her gün gündüz kuşağında 'Şef Akademi Doğada' adıyla yayınlanacak olan program; ilk hafta üç akşam üst üste ekrana gelecek.

'Şef Akademi Doğada' kısmında yarışmacılar; eleme geceleri için koruma kazanacakları ve birçok farklı avantajlara sahip olacakları yarışlara katılacak.

Öte yandan 'Şefköy' adı verilen ekolojik olarak tasarlanmış alanda yarışmacılar hem birbirleriyle yarışıp hem de doğayla iç içe keyifli bir hafta geçirecek. İzleyiciler de böylelikle yarışmanın perde arkasına şahit olacaklar.

Arda Türkmen, Ali Ronay ile Ayhan Sicimoğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu Şef Akademi ve Şef Akademi Doğada yakında FOX'ta başlıyor!

Kaynak: Dizi Doktoru

• Harika
Reactions: Gizmen
Bir akşam izleneceği bile şüpheliyken üç akşama + gündüz kuşağına koyan FOX'un gereksiz özgüveninden istiyorum. :A

Ali Ronay kaliteli bir isim ama masterchef temmuz ortası-sonu gibi başlar büyük ihtimal, bu sebeple mc’i geçemez gibi geliyor, tabii yarışmacılara da bağlı.

Cemre, Ekin, Güzide, Yasin sezonundan sonra mc’in asla eski rağbeti olmaz dediler ama Emir-Barbaros-Serhat sezonu çok daha yüksek oranlar aldı.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Gizmen
Fox tutan bir iş gördüğünde ısrarla benzer işler yapma huyundan ne zaman vazgeçecek acaba? Böyle fırsatçılık yapacağına farklı formatlar dene. Zaten bu yarışmanın MasterChef ile rekabet etmesi imkansız. Bir ihtimal gündüz kuşağında izlenir belki ancak ona da pek ihtimal vermiyorum.

Yarışmaları izleyen biri olarak;

Masterchef daha ekranda eskimediği için karşısına gelecek türevlerine pek şans vermiyorum ama bu konsepte isimler ve sunucuları kuvvetli gördüm.
Makul bir güne denk gelirse birkaç bölüm belki bakabilirim.

Ardayı hep Masterchefde istemiştim.

Yarışmaları izleyen biri olarak;

Masterchef daha ekranda eskimediği için karşısına gelecek türevlerine pek şans vermiyorum ama bu konsepte isimler ve sunucuları kuvvetli gördüm.
Makul bir güne denk gelirse birkaç bölüm belki bakabilirim.

Ardayı hep Masterchefde istemiştim.
MasterChef'in şuanki jüri üyeleri çok iyi, formata çok yakışıyorlar. O yüzden jürinin değişmesine veya aralarına yeni jüri eklenmesine pek gerek yok gibi. :A Arda Türkmen'e, Ver Fırına zamanında denk gelmiştim, MasterChef'e pek renk katacağını düşünmüyorum.

MasterChef'in şuanki jüri üyeleri çok iyi, formata çok yakışıyorlar. O yüzden jürinin değişmesine veya aralarına yeni jüri eklenmesine pek gerek yok gibi. :A Arda Türkmen'e, Ver Fırına zamanında denk gelmiştim, MasterChef'e pek renk katacağını düşünmüyorum.
Exxen'de çocukların yarıştığı yarışmada olabilirdi Arda. :A

Sempatik bulduğum biri;renkli olabilir diye düşünmüştüm ama şuan renk konusunda Danilo son derece top .

Ama Masterchefin en önemli ekmeği içindeki gizli kaosu 😉 😉