Emre Ozansoy
Moderatör
duymuştum onu
Evet gördüm.
Ben bir dizimi bu diziden uyarlıyorum bir tek tecavüz sahnesini eklemedim @serhatt @slhttnmtlEvet gördüm.
çok iyi yapmışsın en azından forumdaki dizilerimizde kötü olaylar yokBen bir dizimi bu diziden uyarlıyorum bir tek tecavüz sahnesini eklemedim @serhatt @slhttnmtl
Aaa iyi yaptın.Ben bir dizimi bu diziden uyarlıyorum bir tek tecavüz sahnesini eklemedim @serhatt @slhttnmtl
10 bölüm daha devam etse de 600'de yapsalar sezon finalini yada 595.Aa 500 kutlamasını dün gibi hatırlıyorum, şimdi de 600'e hiçbir şey kalmamış. Vay be.
595 olmasın da rahat rahat 600 olsun, ya da 599 da iyi seçim.10 bölüm daha devam etse de 600'de yapsalar sezon finalini yada 595.
599'un nesi iyi.595 olmasın da rahat rahat 600 olsun, ya da 599 da iyi seçim.
Olaylar karmakarışık olur ve 600 aşırı iyi bir bölüm olur.599'un nesi iyi.
Mantıklı aslında.Olaylar karmakarışık olur ve 600 aşırı iyi bir bölüm olur.
Bazen güzel stratejiler düşünüyorum da gerçekleştirme imkanım yok.Mantıklı aslında.
Fazla ütopik olmasından mı?Bazen güzel stratejiler düşünüyorum da gerçekleştirme imkanım yok.
Hayır, normal bir seyirci olmamdan ötürü.Fazla ütopik olmasından mı?
Ali ve Pınar arasındaki gerginlik devam etmektedir. Ali operasyonda yorulmaya, zorlanmaya başlar. Bir şeyim yok diye geçiştirir. Bahar ve Hakan’ın zoruyla acile gider ve pcr testide yaptırır. Test sonucu ne yazık ki pozitif çıkar. Oksijen seviyesi istenilen seviyede olmadığı için hastanede kalması gerekmektedir. Hastalığını Pınar’ın duymasını istemez. Rıza’da kararına saygı gösterir. Ali ile temasta olan tüm ekip ve ailesine test yapılır. Zeliha Covid-19 haberi yapar. Haberi yaparken de Ali’ye yer verir. Haberlerde Ali’yi gören Pınar deliye döner. Soluğu doğru hastanede alır. Ali’nin durumu ağırlaşır. Entübe edilmesi gerekmektedir…
Birde Tuzak var Cemal’le ilgili Ezgi Aycan’ı hapse attı diye Tuzak Aycan’dan @Emre OzansoyEskiden sezon içerisinde Mesut yada Hüsnü iki üç kez vurulur, bir kaç bölüm olaylar öyle gelişirdi. Bu sezon karakterleri korona yapıyorlar.