Benim için değişen bir şey olmaz zaten Fut oyuncusuyum
İkonların fiyatı düşer onlarla daha çok oynarım artık yapacak bir şey yok. Bir bakıma da iyi bir gelişme aslında Fifa'nın da rakibi çıkar belki o zaman 2K inşallah futbol işine girer
Benim için değişen bir şey olmaz zaten Fut oyuncusuyum
Keşkeeee. 3-4 senedir hayalimGeri dönecekler bence ama dönmezlerse de çok kayıp değil FIFA çok bozmuştu zaten. 2K ile anlaşsınlar...
Enerjim ile çekmişim 😱 başka açıklaması olamaz bunun@Dosi gkljslkgklsjkljklgjlsjkl Dün dedin yaa kutudan bir şey geliyor mu diye gelebilecek belki de en iyi kart geldi dkljgklsjkglsjk
Jadon Sancho TOTS FIFA 21 - 96 - Rating and Price | FUTBIN
Jadon Sancho TOTS - FIFA 21 - 96 rating, prices, reviews, comments and more...www.futbin.com
Kısacası zengin oldum
Ne zaman işi bulursun diye de sor aradaEnerjim ile çekmişim 😱 başka açıklaması olamaz bunun
Zaten neyden bahsedersen o durumlar belirir genelde
Peki bu 3 milyon ne işe yarayacak, reel olarak parayla satılılabiliyor mu?Ne zaman işi bulursun diye de sor arada
Yalnız o ekran geldiği an şok oldum. Sevinçten yeeees 500k kazandık dedim. Sonra bir baktım 3 milyonmuş tam 6 katı skljslgkjklljksjklgjkl
Böyle bir şey abartısız 5-10 yılda 1 olur o da şimdi oldu
Onun biraz zamanı varNe zaman işi bulursun diye de sor arada
Yalnız o ekran geldiği an şok oldum. Sevinçten yeeees 500k kazandık dedim. Sonra bir baktım 3 milyonmuş tam 6 katı skljslgkjklljksjklgjkl
Böyle bir şey abartısız 5-10 yılda 1 olur o da şimdi oldu
İllegal yollarla evet 1 saat içinde onun oyun pazarına koyduğu futbolcuları fazla fazla alırım. Mesela 10klık futbolcu koyar 300k'ya alırım atıyorumPeki bu 3 milyon ne işe yarayacak, reel olarak parayla satılılabiliyor mu?
Ne zamanı bıktım artıkOnun biraz zamanı var
6 katından az olanına sevinip daha fazlası olması güzelmiş
Yaz ayında inşallah ama sanki benim elimdeİllegal yollarla evet 1 saat içinde onun oyun pazarına koyduğu futbolcuları fazla fazla alırım. Mesela 10klık futbolcu koyar 300k'ya alırım atıyorum
1 milyon coins 500-1000 lira arası bir şey satılıyor. Yani istesem 1500-3000 liraya satabilirim Ama oyun zevki varken ve böyle bir şey 5-10 yılda 1 gelebilecekken ticarete dökmek istemiyorum açıkcası
------
Ne zamanı bıktım artık
2-3 ay sonra FIFA 22 çıkacağı ve sıfırlanacağı için bilemedim açıkçası, ben olsam düşünmeden satardım ama işin zevki farklıysa orası elbette dediğin gibi kırk yılda bir geliyor madem keyfe dalmak en iyisiİllegal yollarla evet 1 saat içinde onun oyun pazarına koyduğu futbolcuları fazla fazla alırım. Mesela 10klık futbolcu koyar 300k'ya alırım atıyorum
1 milyon coins 500-1000 lira arası bir şey satılıyor. Yani istesem 1500-3000 liraya satabilirim Ama oyun zevki varken ve böyle bir şey 5-10 yılda 1 gelebilecekken ticarete dökmek istemiyorum açıkcası
------
Ne zamanı bıktım artık
Oyunun sonları olduğu için belki de dediğim kadar etmeyebilir ama 1500'e rahat elden çıkar2-3 ay sonra FIFA 22 çıkacağı ve sıfırlanacağı için bilemedim açıkçası, ben olsam düşünmeden satardım ama işin zevki farklıysa orası elbette dediğin gibi kırk yılda bir geliyor madem keyfe dalmak en iyisi
FIFA 22 çıktığında yani 22'ye geçtiğinde bu coinlerin değeri devam edecekse de o zaman farklı. Ben etmeyecek diye düşündüğüm için satardım diyorum
Yaz ayında olursa yine okYaz ayında inşallah ama sanki benim elimde
Bir ara dertleşince sorarım
Haziran inşallahOyunun sonları olduğu için belki de dediğim kadar etmeyebilir ama 1500'e rahat elden çıkar
Sezon sonunda da 800-900'e her türlü satılır Ama çok büyük paralar değil bunlar ya gerek yok zevk almaya bakalım
------
Yaz ayında olursa yine ok
İlk cümlene harika son cümlene üzgün Ya al bir tane pc sen deHaziran inşallah
Benim üzerimde bu ara baya kara bulutlar var. Haziran'a inşallah en iyi enerjim ile sorup katkı sağlarım
PC 1 ay erken gitti bu arada. O da moralimi bozdu
Birşey olmaz. Yabancı yapımlar bir süre izlemem olur biter Ben de işsizim şuan malum. Para suyunu çekiyor. İdareli kullanmalıyım önemli kararlar alma zamanım geldiİlk cümlene harika son cümlene üzgün Ya al bir tane pc sen de
Sen bile böyle diyorsan biz ölelim @DarkLegenDBirşey olmaz. Yabancı yapımlar bir süre izlemem olur biter Ben de işsizim şuan malum. Para suyunu çekiyor. İdareli kullanmalıyım önemli kararlar alma zamanım geldi
Xbox Series S'in burada +4.000, İngiltere'de 250-300 olduğunu somut bir şekilde görünce aslında yaşamadığımı fark ettim... Beni tekrar tekrar öldürebilirsiniz, sorun yok...Sen bile böyle diyorsan biz ölelim @DarkLegenD