Atiye'nin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu! | Netflix

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,742
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1594752172082-png.89682

'Atiye'nin yeni sezon tarihi belli oldu!

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonu 17 Haziran'da platformda yerini alacak.

Atiye, üçüncü sezonuyla 17 Haziran'da Netflix'te!

Keşke Aşk 101 başlasaydı ilk sezondan beri 1 seneden fazla zaman geçti. :T: Burcu Biricik'in muhteşem performansından sonra Beren Saat'in rezalet oyunculuğu (daha doğrusu oynayamayacılığı) bebelere balon gibi kalacak ama meraktan son sezonu da izleyeceğiz artık. :A

Yeni sezon nasıl olacak bakalım. İlk sezon güzeldi ancak ikinci sezonda biraz değişti hikaye üçüncü sezonu bekliyorum. Acaba LCDP ne zaman yayınlanacak?

İlk sezonu çok güzeldi ama ikinci sezon çok da hoşuma gitmemişti benim, umarım güzel bir final sezonu olur. Bekliyoruz...

Aşk 101'in ikinci sezonunu da Temmuz'a bekliyoruz artık. :X

Güzel bir sezon olacaktır yine. O şaman kadın umarım olur. Her sezon üzerine koyuyor bakalım fragman da gelir yakında ama gerçekten Aşk 101 de gelsin artık. İptal mi ettiler ne yaptılar.

Keşke Aşk 101 başlasaydı ilk sezondan beri 1 seneden fazla zaman geçti. :T: Burcu Biricik'in muhteşem performansından sonra Beren Saat'in rezalet oyunculuğu (daha doğrusu oynayamayacılığı) bebelere balon gibi kalacak ama meraktan son sezonu da izleyeceğiz artık. :A
Beren, Burcu'yu donunda sallar sen ne saçmalıyorsun yine?

PC yok, iPad elde kalırsa bakarım. Olmazsa artık sonbahara :A

Acıklı bekaret kontrolü sahnesi iyidir sana, o tarz izliyorsan Atiye fazla gelir zaten. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Acıklı bekaret kontrolü sahnesi iyidir sana, o tarz izliyorsan Atiye fazla gelir zaten. :A
Oradaki oyunculuk bile Beren'in kariyerini üçe katlayacağı için odak değiştirmeye çalışma çabanı iyi anlıyorum böyle devam. :A

Bu arada üstte bana pas vermedin ama evet son sezon. Hatta sen de yorum yapmışsın ama açıklanalı uzun süre olduğu için unutulması normal. :A