15 Mayıs 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    18

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,041
Puanı
1,060
reyting-sonuclari-fav10-jpg.101059

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Total grubunda Kardeşlerim, AB ve ABC1 grubunda Gönül Dağı zirvede yer aldı.

Kardeşlerim bu hafta tüm gruplarda oldukça iyi yükseliş yaşadı.
Gönül Dağı, geçtiğimiz haftaya göre oranlarını yükseltti.

Savaşçı ve final bölümü ile ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk düşüş yaşayan yapımlar oldu.
screenshot-3-VLOz.jpg

4psyps.jpg

Son düzenleme:
Bugün şampiyonluk günü dizi mi seyretilir çok ciddi düşüşler olur gerçi geçen hafta olmuştu

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Total grubunda Kardeşlerim, AB ve ABC1 grubunda Gönül Dağı zirvede yer aldı.

Kardeşlerim bu hafta tüm gruplarda oldukça iyi yükseliş yaşadı.
Gönül Dağı, geçtiğimiz haftaya göre oranlarını yükseltti.

Savaşçı ve final bölümü ile ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk düşüş yaşayan yapımlar oldu.

@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @AteşBöceği @Ahmed @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @DR @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @Walter White ve ilgili herkes

Herhangi bir diziden yükseliş beklemiyordum ama tam tersi olmuş.

Dün akşam tüm ülke internette heyecandan ölüp birbirini yerken dizilerin bu kadar yükseliş yaşaması şimdi normal mi? Bu sezondan ben hiç bir şey anlamadım.

Masumlar'a maç yüzünden düştü diyen @kerem ve @offensive'e dün üç maç varken ve şampiyon belli olmuşken Gönül Dağı ve Kardeşlerim'in yükselmesi şoku. :A Demek ki neymiş maç mazeret değilmiş. :A

Kardeşlerim'in yükselme potansiyeli vardı açıkçası bu bölüm ama ben maçlardan dolayı düşeceğini beklerken üstüne bir de bu kadar yükselmesi garip geldi. Total'de 2.'yle arasını açması çok iyi olmuş.

Gönül Dağı da biraz yükselmiş. Güzel gidiyor.

Kuzey Yıldızı'nın finalde düşmesi, özellikle de AB'de 1'li oranlara yaklaşması çok kötü.

Savaşçı, AB dışında gözle görülür bir düşüş yaşamış. Kuzey Yıldız'ndan sonra kendini toparlayamazsa yeni sezonun da olacağını düşünmüyorum.