'Doğduğun Ev Kaderindir'in Finali Özetsiz, Geç Başlayacak! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
E1IzGNkXoAQUaHb

'Doğduğun Ev Kaderindir'in finali bu akşam özetsiz, geç başlayacak!

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Öztürk'ün yer aldığı dizinin finali bu akşam yayınlanacak olan 'Survivor 2021' nedeniyle yine özetsiz olarak 21.30'da izleyicisiyle buluşacak.

'Doğduğun Ev Kaderindir', özetsiz final bölümüyle bu akşam 21.30'da TV8'de!

Yok artık. Geçen hafta da aynısını yaptılar. Acun 1 hafta bari dayansaydın, sonrasında haftanın 6 günü Survivor yayınlayacaksın zaten :A

Yok artık. Geçen hafta da aynısını yaptılar. Acun 1 hafta bari dayansaydın, sonrasında haftanın 6 günü Survivor yayınlayacaksın zaten :A
Alıştırma yapıyor, yoksa 2 hafta daha beklerdi bence. :A Ama bence bunun diziye etkisi olumlu olur, Survivor izleyicisi belki devam eder. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Alıştırma yapıyor, yoksa 2 hafta daha beklerdi bence. :A Ama bence bunun diziye etkisi olumlu olur, Survivor izleyicisi belki devam eder. :A
Yani olabilir ama geçen hafta Survivor, Kuruluş Osman ve Sadakatsiz'in karşısında izlendi mi ki? Hatırlamıyorum geçen haftanın reytinglerini. :A Dizinin sevenleri açısından kötü olmuş saati ile oynanması.

Yani olabilir ama geçen hafta Survivor, Kuruluş Osman ve Sadakatsiz'in karşısında izlendi mi ki? Hatırlamıyorum geçen haftanın reytinglerini. :A Dizinin sevenleri açısından kötü olmuş saati ile oynanması.
Oranlarını bulamadım ama AB ve ABC'de çok iyi gitmiş. Bugün Masumiyet'te yok, daha iyi gitmesi muhtemel.

screenshot-1-oknc-jpg.102051

• Beğendim
Diziye zaten final diye ve fragmandan dolayı gelen olur, geçen hafta da geç başlaması yükseltti oranları, rahat 5 bandında gider artık. :A

Dizilerin artık sezon finallerine yaklaşmasından dolayı Survivor kendine yer açıyor.
Pazartesi günü 3 rating alan Survivor dün akşam AB de 3 diziyi geçti.

O nedenle Acun gene kokuyu aldı.

Dizilerin artık sezon finallerine yaklaşmasından dolayı Survivor kendine yer açıyor.
Pazartesi günü 3 rating alan Survivor dün akşam AB de 3 diziyi geçti.

O nedenle Acun gene kokuyu aldı.
Total'de 4.99
AB'de 4.67
ABC1'de 5.59 almış geçen hafta. Bu hafta daha da artar güzel bir fragman vermişlerse. :A

• Beğendim
Oranlarını bulamadım ama AB ve ABC'de çok iyi gitmiş. Bugün Masumiyet'te yok, daha iyi gitmesi muhtemel.

Total'de 4.99
AB'de 4.67
ABC1'de 5.59 almış geçen hafta. Bu hafta daha da artar güzel bir fragman vermişlerse. :A
Bu seneki oranlarını düşünürsek iyi oranlar almış Çarşamba günü. Ancak önceki senelerde aldığı reytingleri mumla arıyor. Bunun sebebi de hem artık çok iddialı diziler yapılıyor, hem de izleyici sıkıldı artık formattan galiba.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu seneki oranlarını düşünürsek iyi oranlar almış Çarşamba günü. Ancak önceki senelerde aldığı reytingleri mumla arıyor. Bunun sebebi de hem artık çok iddialı diziler yapılıyor, hem de izleyici sıkıldı artık formattan galiba.
Geçen sene pandemiden dolayı iyi gitti bu net, ama ondan önceki senelere göre baya bir düşük. Bunun bir nedeni geçen sene Temmuz ortasına kadar devam ettirmesi, diğer nedeni ise hiç ara vermemesi. Eğer bir sezon ara verse özlenir ve daha çok merak edilirdi bence.

• Beğendim
Survivor bu hafta daha düşük gider. Geçen hafta takımların oluştuğu acil konsey vardı.

Bitiyor olmasından dolayı mı geç başlaması ve özetinin olmaması
Bu dizinin ilk bölümlerinde göz gezdirmiştim sadece oturup hiç baştan sona izlemedim fragmanlarına çok denk geliyordum kanal da ama☺

Zaten özetli yayını da o civarlara denk geliyordur, Survivor sonrası daha iyi gitmesi muhtemel olabilir. Yani bir şey fark etmez diyelim buna.

Düşük reyting alınca böyle deneme tahtasına dönüyorsun işte yazık. Bir hafta daha beklemek zor olmamalı. Allahtan Kırmızı Oda güzel reyting alıyor da böyle saçma salak stratejilere kurban gitmiyor. :A

Zaten dizi final yapacak ne gerek var böyle şeylere daha yüksek alırsa ne fark eder ya da tam tersi daha az alırsa ne fark eder sonuç değişmeyecek ki.

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961