Türkiye'nin En İyi Müzik Grubu Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En İyi 3 Yerli Müzik Grubu Hangileri?

• Athena

• Duman

• Gece Yolcuları

• Gripin

• Hepsi

• Kolpa

• maNga

• MFÖ

• Model

• Mor ve Ötesi

• Pinhani

• Seksendört

• Yeni Türkü

• Yüksek Sadakat

• Zakkum

• Diğer (Belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Aslında bu ve buna benzer elemeli anket etkinliği başlatabilirdim ama kendi adıma vakit bulamadığım için tek ve toplu bir anket konusu açtım. En kısa zamanda vakit bulursam belki bir etkinlik başlatırım. Yeni üyeler de eski yarışmaları görmeyi hakediyorlar kesinlikle. Nasip, kısmet bu bir başlangıç olsun diyelim. :A

maNga'yı bir kenara koyuyorum gelmiş geçmiş en iyi müzik grubu oldukları için. Kalan iki seçenek için çok kararsızım. Gripin, Duman, Model, Mor ve Ötesi, Hepsi diye sıralanır sanırım. O yüzden diğer seçeneklerde oyum Gripin ve Duman'a gitti. :D
daha önce en iyi grubu sectigimiz bir anket etkinligi yapilmisti Seksendört ve maNga arasinda gecmisti ama yeni bir güncel hali ile tekrardan oylamak iyi oldu. secmenler degisti nede olsa :A
3 cok az ve bu yüzden bazi gruplar etkilenir az oy alarak :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
Yeni türkü demek istiyorum aslında Grup Gündoğarken de eklenebilirdi,İzel Çelik Ercan ,Çıtır Kızlar ,Ayna ,Grup As ,Grup Düş şimdilik aklıma gelenler tabii çoğu dağıldı belki ondan eklenmemiştir ankete

Grup mu dediniz?

1620488014986.png

1620488120219.png

------

Listede Grup Vitamin ve özellikle Adamlar'ın olmaması beni üzdü.
Bir Kaç İyi Adam dan mı bashediyoruz?

Kendi özel durumlarını bilmiyorum Keremcim ama Ekim 2020 den beri MS bekliyorum ben kendi adıma...

Forum sadece kemik kadro için değil bunu lütfen unutma.

Ben imkanın varsa MS yakın zamanda başlatmanı isterim.

Konunun yeri burası değil ama yazmak istedim.
Bunun kemik kadroyla alakası yok, MS veya BŞB'yi başlatamamın sebebi tamamen kendi özel sebeplerim. Kabul edersin ki ikisi de forumun en zor etkinlikleri. Daha basit ve kolay olmasına rağmen anketler bile zaman isteyen bir etkinlik. Haliyle recaplar, oylar, sonuçlar ve yeni hafta konuları olsun MS'de moderatörün üstüne büyük bir yük düşüyor. Bende bu yükü boş zamanımın olduğu bir dönemde sırtlamayı tekrar isterim.
------

Forumda Manga'nın daha çok sevildiğini ikimiz de biliyoruz zaten. Forumun zevki belli, daha ergenlere hitap eden ve basit parçalar üreten Manga'nın 1.olması normal.

Ben daha geniş katılımlı anket örneği atmıştım halbuki ve oradaki sonucu biliyorsun. :A
Burada her üyeye 3 adet oy hakkı tanınıyor ve Türkiye'deki en bilindik gruplardan oluşmuş bir anket var. Ki şuan maNga ve Mor ve Ötesi'ne oy verenlerin yaş ortalamasını hesaplasak maNga galip çıkar. Tek başıma ben senden daha büyüğüm mesela, o yüzden ergenlere hitap ediyor yakıştırması dah çok MvÖ'ye yapılabilir. :A
------

daha önce en iyi grubu sectigimiz bir anket etkinligi yapilmisti Seksendört ve maNga arasinda gecmisti ama yeni bir güncel hali ile tekrardan oylamak iyi oldu. secmenler degisti nede olsa :A
3 cok az ve bu yüzden bazi gruplar etkilenir az oy alarak :A
3 oy yeterli, zaten en iyi grubu seçiyoruz. Diyelim ki bu sayı 5'e çıkarsa sadece 1 veya 2 oy verenlerin etkisi neredeyse yok olur. :A

maNga şuan açık ara önde, hakettiği gibi. :bhr:

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Burada her üyeye 3 adet oy hakkı tanınıyor ve Türkiye'deki en bilindik gruplardan oluşmuş bir anket var. Ki şuan maNga ve Mor ve Ötesi'ne oy verenlerin yaş ortalamasını hesaplasak maNga galip çıkar. Tek başıma ben senden daha büyüğüm mesela, o yüzden ergenlere hitap ediyor yakıştırması dah çok MvÖ'ye yapılabilir. :A
Bu dediğine kendin inandın mı cidden? :A Aynen şarkılarında genelde dünya sorunlarına ve toplumsal konulara değinen, siyasi içerikler barındıran grup ergenlere hitap ediyor. Bir kadın çizeceksin, onu saklayıp gömeceksin diye şarkılar yapan grup daha yetişkin bir kitleye hitap ediyor. :A

Seksendört ile Mor ve Ötesi'nin aynı oyu aldığı anketi ciddiye alamayacağım, kusura bakma. Bence sen de alma. Spotify'da Mor ve Ötesi'nin yarısı kadar dinleyici sayısı olan, sosyal medyada 20'de 1'i kadar takipçisi bulunan grubun burada aynı oyları alması forumun ne kadar geneli yansıttığını gösteriyor. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bu dediğine kendin inandın mı cidden? :A Aynen şarkılarında genelde dünya sorunlarına ve toplumsal konulara değinen, siyasi içerikler barındıran grup ergenlere hitap ediyor. Bir kadın çizeceksin, onu saklayıp gömeceksin diye şarkılar yapan grup daha yetişkin bir kitleye hitap ediyor. :A

Seksendört ile Mor ve Ötesi'nin aynı oyu aldığı anketi ciddiye alamayacağım, kusura bakma. Bence sen de alma. Spotify'da Mor ve Ötesi'nin yarısı kadar dinleyici sayısı olan, sosyal medyada 20'de 1'i kadar takipçisi bulunan grubun burada aynı oyları alması forumun ne kadar geneli yansıttığını gösteriyor. :A
Tamamen %100 haklısın. Aslında ezik grup maNga yüzünden Mor ve Ötesi öne çıkamıyor. İlluminati maNga'nın tarafında çünkü. :A

Bunun kemik kadroyla alakası yok, MS veya BŞB'yi başlatamamın sebebi tamamen kendi özel sebeplerim. Kabul edersin ki ikisi de forumun en zor etkinlikleri. Daha basit ve kolay olmasına rağmen anketler bile zaman isteyen bir etkinlik. Haliyle recaplar, oylar, sonuçlar ve yeni hafta konuları olsun MS'de moderatörün üstüne büyük bir yük düşüyor. Bende bu yükü boş zamanımın olduğu bir dönemde sırtlamayı tekrar isterim.
------

------

3 oy yeterli, zaten en iyi grubu seçiyoruz. Diyelim ki bu sayı 5'e çıkarsa sadece 1 veya 2 oy verenlerin etkisi neredeyse yok olur. :A

maNga şuan açık ara önde, hakettiği gibi. :bhr:
Dediğim gibi Keremcim; özel hayatın yada dış dünyanı elbette bilemem,hepsine saygım var. En ciddi ve yoğun etkinliklerden biri olduğunu biliyorum. Herkesi biraraya toplayan ve keyif veren bir etkinlik umarım müsait olduğunda gene sahneye çıkarsın 😉 😉 😉

Tamamen %100 haklısın. Aslında ezik grup maNga yüzünden Mor ve Ötesi öne çıkamıyor. İlluminati maNga'nın tarafında çünkü. :A
Mor ve Ötesi zaten Manga'nın her alanda önünde. Manga'nın eurovision dışında çok bir başarısı yok ki. Sen de bunu kabullenmene rağmen aynı şeyleri tekrar tekrar tartışıp duruyoruz. :A

Türkiye'nin en çok satan rock albümü kime ait? Mor ve Ötesi
Hangisi daha çok dinleniyor? Mor ve Ötesi
Hangisinin daha çok takipçisi var? Mor ve Ötesi
Hangisi istikrarını koruyabilmiş? Mor ve Ötesi
Kıyaslama konularında ve anketlerde kim önde? Mor ve Ötesi
Gece Yolcuları'nın Queen'den daha yüksek puan aldığı forumda kim önde? Manga :A

Nitelik olarak değil nicelik olarak kıyasladım çünkü işin içine nitelik girince doğal olarak öznellik de giriyor. Ama nitelik olarak da Mor ve Ötesi'nin daha iyi olduğu bariz bir şey aslında. :A

Tartışmasız içlerindeki en iyisi Yeni Türkü.. Ergen yıllarımda olsam Duman derdim. :A

Kolpa ve Zakkum'u da seviyorum. :bhr:

Rock müzik sevdiğim için hemen hepsini severim ama üç grup seçmek gerekirse Duman, Athena ve MFÖ dedim. Pinhani ve Mor ve Ötesi de seçtiğim üç grup ile birlikte adını anacağım gruplar :D
------

Aslında bu ve buna benzer elemeli anket etkinliği başlatabilirdim ama kendi adıma vakit bulamadığım için tek ve toplu bir anket konusu açtım. En kısa zamanda vakit bulursam belki bir etkinlik başlatırım. Yeni üyeler de eski yarışmaları görmeyi hakediyorlar kesinlikle. Nasip, kısmet bu bir başlangıç olsun diyelim. :A

maNga'yı bir kenara koyuyorum gelmiş geçmiş en iyi müzik grubu oldukları için. Kalan iki seçenek için çok kararsızım. Gripin, Duman, Model, Mor ve Ötesi, Hepsi diye sıralanır sanırım. O yüzden diğer seçeneklerde oyum Gripin ve Duman'a gitti. :D

@kerem Mor ve Ötesi'nin çeşitli alanlarda ve yerlerde Manga'ya attığı farkları gösterdiğim için mi böyle bir konu açtın? Benim örneklerime ve kanıtlarıma karşılık bu anket misali. :A
Zamanında etkinlik olarak düzenlemiştik en favori müzik grubunu. Siz Mor ve Ötesi mi MaNga mı kapışması yapıyorsunuz ama kazanan Seksendört olmuştu :A Ama finaldeki rakibi MaNga ve oylama eşit bitmiş :D

Mor ve Ötesi ise çeyrek finalde MFÖ'den büyük fark yemiş :A

Son düzenleme:

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961