Barcelona - Atlético Madrid | La Liga 20-21 Sezonu - 35.Hafta Maçı

Maçı Kim Kazanır?

• Atlético Madrid

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
mini_3200x2000-noticia-horaris-atm-.jpg

La Liga 2020-21 Sezonu 35.hafta maçında Barcelona ile Atlético Madrid karşı karşıya geliyor. Ligin bitimine son 4 maç kala 76 puanla Atlético Madrid liderlik koltuğunda otururken onu 74'er puanla Real Madrid ve Barcelona takip ediyor. 4.sıradaki Sevilla'nın ise 70 puanı bulunuyor. Real Madrid ile Sevilla ise yarın saat 22.00'de karşı karşıya gelecekler.

Şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek ve La Liga adına sezonun en önemli maçı olarak görülen mücadele Türkiye saatiyle 17.15'te Spor Smart ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yazabilirsiniz.

Messi bu takımı mı potaya soktu şimdi?
Geçen gün evinde takıma moral yemeği vermiş, içki içip şarkı filan söylemişler gaza getirmiş takımı resmen yani :A Resmen tek başına savaşıyor ama ben Barça'dan soğudum şahsen, takımı bırakmalıydı...

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Geçen gün evinde takıma moral yemeği vermiş, içki içip şarkı filan söylemişler gaza getirmiş takımı resmen yani :A Resmen tek başına savaşıyor ama ben Barça'dan soğudum şahsen, takımı bırakmalıydı...
Vallaha böyle bir kadroyu şampiyon yapması benim için Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna eş bir başarı. Şu kadrodan Messi'yi çıkar ilk 5'e zor girer.
Ben de ayrılmasını istiyorum ama mevcut başkanla arası iyi gibi sanki.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Vallaha böyle bir kadroyu şampiyon yapması benim için Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna eş bir başarı. Şu kadrodan Messi'yi çıkar ilk 5'e zor girer.
Ben de ayrılmasını istiyorum ama mevcut başkanla arası iyi gibi sanki.
Geçen Granada'ya kendi evlerinde yenilerek şampiyonluğu bıraktılar aslında ama bugün yenerlerse yine şansları yükselir. Bu kez de Real Madrid'in işine yarar gerçi, bugün Barça kazanırsa Real'i şampiyon yapabilir eğer Real tüm maçları kazanırsa. Türkiye'deki duruma kısmen benzer bir olay var, zaten Beşiktaş da oranın Atletico'suydu büyük tesadüf :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
İki takım için sezonun en önemli maçı kaybeden şampiyonluğu kaybedebilir

Geçen Granada'ya kendi evlerinde yenilerek şampiyonluğu bıraktılar aslında ama bugün yenerlerse yine şansları yükselir. Bu kez de Real Madrid'in işine yarar gerçi, bugün Barça kazanırsa Real'i şampiyon yapabilir eğer Real tüm maçları kazanırsa. Türkiye'deki duruma kısmen benzer bir olay var, zaten Beşiktaş da oranın Atletico'suydu büyük tesadüf :A
Gerçi ikili averaj Real Madrid'de dimi :A Belli olmaz ama Real'in de zorlu maçları var.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski