Emre Ozansoy
Süper Mod.
Yaşamam, yaşatırım.Zamanı gelince bunları yaşayacaksın inş.![]()
Yaşamam, yaşatırım.Zamanı gelince bunları yaşayacaksın inş.![]()
İlk 100'e giremez inş...Bir taşla iki kuş.![]()
Reytingler artıyormuş bir de.İlk 100'e giremez inş...
AyAr kavuştu birbirine, artarsa ikinci bayram.Tövbe de.![]()
Ne güzel konuşuyorsunReytingler artıyormuş bir de.![]()
00.15'de bitecek ama bunun arkasından önemli bir şey, hatta hiçbir şey gelmez.Dizi bitti mi şimdi![]()
Artmayacak.AyAr kavuştu birbirine, artarsa ikinci bayram.![]()
O zaman kapıyorum ben00.15'de bitecek ama bunun arkasından önemli bir şey, hatta hiçbir şey gelmez.
------
Artmayacak.Camdaki Kız tüm reytingleri çalsın inş.
![]()
AyAr nasıl bir etki yaptıysa sende, sevdiğin diziye bunu diyorsun. 😱Artmayacak.Camdaki Kız tüm reytingleri çalsın inş.
![]()
Keşke küfür etseydin00.15'de bitecek ama bunun arkasından önemli bir şey, hatta hiçbir şey gelmez.
------
Artmayacak.Camdaki Kız tüm reytingleri çalsın inş.
![]()
Bu rezilliğin karşısında görevim, bu arada en sevdiğim diziydi.AyAr nasıl bir etki yaptıysa sende, sevdiğin diziye bunu diyorsun. 😱
İçimden.Keşke küfür etseydin![]()
YOK ARTIK! 😡Bu rezilliğin karşısında görevim, bu arada en sevdiğim diziydi.Haftaya Mucize Doktor'a geçmek istiyorum ama mecbur bunu izlerim.
![]()
💩 gibi az kalır.Ne güzel bir bölümdü![]()
Korseli Kız ne yaBu rezilliğin karşısında görevim, bu arada en sevdiğim diziydi.Haftaya Mucize Doktor'a geçmek istiyorum ama mecbur bunu izlerim.
------
İçimden.![]()
Saçmalama!💩 gibi az kalır.![]()
Baştan başlamak istediğim için öyle bir şey olmaz zaten.YOK ARTIK! 😡
Artık bizimle değilsin. 😡Baştan başlamak istediğim için öyle bir şey olmaz zaten.Sahnelerini izliyorum 2 gündür, aşırı iyiymiş. Keşke zamanında izleseydim de şu rezaleti anında bıraksaydım.
![]()