'Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade'nin Ayrılığının Perde Arkası! | FOX

İnsan repo günü olduğunda, seti olmadığında evde yatar dinlenir, ama bu koşa koşa sete gitmiş. İlginç... Keşke ölüm sahnesi Yıldız'a yazılsaydı. :A İyice gıcık oldum şu an.
Cidden valla bende. Hem Şahika artık daha önemli bence. :A Bu arada sanırım bu Neslihan'ds bilmediğimiz bir şeyler var, koşa koşa gidiyorlar yanına. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Cidden valla bende. Hem Şahika artık daha önemli bence. :A Bu arada sanırım bu Neslihan'ds bilmediğimiz bir şeyler var, koşa koşa gidiyorlar yanına. :A
Şahika > Ender > Zehra > Yıldız. :A

Büyük ihtimalle. :A Yoksa niye koşup gitsinler, merak ettim şimdi. :F Belki yazılmayan, başka şeyler de olmuştur.

Story attı diye buradan yalan olmadığını mı çıkarıyorsun? :F Eda ve Nesrin'in arası gayet iyi, kavga olsa Eda ile de arası bozulur ve böyle bir meseleden koskoca Şahika karakteri diziden gönderilmez. Uzlaşma yoluna gidilir, kesin palavra.

Haberde ne diyo okumamışsın galiba seti olmamasına rağmen sete giden Eda Ece diyor dimi demek ki sohbetleri oldu bunada Nesrin tepki gösterdi bunun neyini anlamadan böyle yorum yapıyosun anlamıyorum dikkatli okuyarak yorum yap

Bizim Hikaye zamanında duymuştum zaten sert bi adammış. Kim olsa ısınamaz.
Fanlar Kaya gelince profilini bu adam yapmıştı ben o zamanda demiştim hiç sevmiyorum diye o zamandan anlamıştım
Evet öyle. :A

Bence tam öyle, hatta biraz fazlası olabilir. :A

Bir şok daha! Eda Ece, "görüşürüz aşkım" diye yorum yapmıştı kaldırmış. 😱 @Angelica @EmreCan @Alos
Yalan olduğu belli gibi büyük ihtimal fakedir inşşşş

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
  • Güldürdün
Reactions: EmreCan