Emre Ozansoy
Moderatör
Ah yazık kadıncağıza.Başınıza taş yağsa suçlu Asya değil mi?
@Emre Ozansoy volki Tolki diye hitap ettiğinden , telsizi anımsatıyor. Neyse sorumuza dönelim.Ne yazık ki yine bir şey anlayamadım.
Hepsine haddini bildirecek ve o meşhur çıkışını yapacak.Ah yazık kadıncağıza.
Haa. Bilmiyorum valla, ufak bir işim vardı o soru sorulduğunda da.@Emre Ozansoy volki Tolki diye hitap ettiğinden , telsizi anımsatıyor? Neyse sorumuza dönelim.
Heyecanla bekliyoruz.Hepsine haddini bildirecek ve o meşhur çıkışını yapacak.
Ah ah... "Bitmez derdi tasası, iyi aile babası..." Kanal D onu da harcadı. 😡Bitmezdi tasası "İyi Aile Babası" Haluk Güçlü
O çok dipteydi ama be.Ah ah... "Bitmez derdi tasası, iyi aile babası..." Kanal D onu da harcadı. 😡
Dip mip, ben izliyorum. Ben, izlediğim dizilerin harcanmasına şiddetle karşıyım.O çok dipteydi ama be.
Şimdi ne yalan söyleyeyim ben izlesem ben de öyle olurdum ki örnek; Akrep.Dip mip, ben izliyorum. Ben, izlediğim dizilerin harcanmasına şiddetle karşıyım.
Yalnız değilsin. 😡 (Emoji Kanal D için)Dip mip, ben izliyorum. Ben, izlediğim dizilerin harcanmasına şiddetle karşıyım.
Evet ya keşke gün değişikliği denenseydiAh ah... "Bitmez derdi tasası, iyi aile babası..." Kanal D onu da harcadı. 😡
Ben de izliyordum ben de çok karşıyımDip mip, ben izliyorum. Ben, izlediğim dizilerin harcanmasına şiddetle karşıyım.
Umarım ahlaksızlık olmaz.Yok artık Derya.... 😱
Bu bölümde öpen öpene, maşallah.
İfade 2Umarım ahlaksızlık olmaz.
Turgay ın dudaklarını bitirdiYok artık Derya.... 😱
Bu bölümde öpen öpene, maşallah.
Komiserlerin sıradışı sorgu teknikleri
Uykum mu var yoksa yazdıkların mı cidden garip kavrayamadım.Komiserlerin sıradışı sorgu teknikleri