Emre Ozansoy
Moderatör
Hasanağli vS Halit.Onu alacaklarına Halit'i hortlatsalar daha makbule geçerdi.
Hasanağli vS Halit.Onu alacaklarına Halit'i hortlatsalar daha makbule geçerdi.
Kazanan belli, Halit reyiz.Hasanağli vS Halit.
Yani. Dizinin adını da Ak Saçlıların Savaşı yapardık.Kazanan belli, Halit reyiz.
Off ne iyi olurdu. Fox Play'e mini dijital dizi çıkar aslında bu şeylerle. Fena da olmaz.Yani. Dizinin adını da Ak Saçlıların Savaşı yapardık.
Aaa nasıl atlamışım ben bunu şaşırdım. Taş çatlasın 33.Emir ve Caner, Yıldız'a Çağatay'ı tanıtırken 40 yaşında olduğunu söylemişti. Bence de hem tip hem de karakter olarak hiç 40 yaşında gibi durmuyor.
Kazanan beyaz saçKazanan belli, Halit reyiz.
İkisi de beyaz yalnız.Kazanan beyaz saç
Halit daha beyaz Signal reklamında oynasa asla yadırgamamİkisi de beyaz yalnız.
Alemsin valla.Halit daha beyaz Signal reklamında oynasa asla yadırgamam
107 mükemmel bir bölüm olacak.Kaya, 106. bölümün sonunda geliyormuş diziye. Şahika'yı ararken Ender ile karşılaşıyormuş. #EnKay @slhttnmtl @Angelica @Alos
Öyle ummak istiyorum.107 mükemmel bir bölüm olacak.
Ben ummaya başladım bile ortada bir şey yokken, umarım yanılmam yoksa çok kötü olur.Öyle ummak istiyorum.
Kaya, 106. bölümün sonunda geliyormuş diziye. Şahika'yı ararken Ender ile karşılaşıyormuş. #EnKay @slhttnmtl @Angelica @Alos
SÇK olduğu sürece mümkün değil.Umarım yasak elma hiç bir zaman fox un en zayıf halkası olmaz bunu hiç istemiyorum 😌
Doğru 😂SÇK olduğu sürece mümkün değil.
Vefat etmiş oyuncu.Ömer'i görünce aklıma geldi. Ömer'in babasını oynayan oyuncu entübe edilmiş.