Aklınıza gelen herhangi bir yerli-yabancı dizi ya da filmi aşağıdaki üyenin izleyip izlemediğine yönelik forum oyunudur.
Dizilerin sadece 1 bölümünü izlemiş olsanız bile "izledim" olarak yanıtlamanız gerekmektedir.
Ben başlıyorum:
Hababam Sınıfı
Yapma... Keşke gözlerimle gerçekten kanıtlı bir şekilde görmeseydim bu gerçeği... İyi değilim ben...
Dizinin adı da tesadüf herhalde, Kanıt filan... 😏
bir yandan cevap ver izledim izlemedim diye bu arada Kanit dizisini kasitli yazmadim ama tam uydu 😱Yapma... Keşke gözlerimle gerçekten kanıtlı bir şekilde görmeseydim bu gerçeği... İyi değilim ben...
Seyretmedimbir yandan cevap ver izledim izlemeidm diye bu arada Kanit dizisni kasitli yazmadim ama tam uydu 😱
Izlemedim
Breaking Bad
Herkesin mesajı karıştı gerçekten... Yoksa verecektim cevap ama 3 4 tane arka arkaya yazıldı kaos oldu...bir yandan cevap ver izledim izlemeidm diye bu arada Kanit dizisni kasitli yazmadim ama tam uydu 😱
Izlemedim
Breaking Bad
İzledim.Seyretmedim
Hızlı Ve Öfkeli (tüm serileri)
tüm seri diye soramayiz, 1 tane bile seyredilse tamamdirSeyretmedim
Hızlı Ve Öfkeli (tüm serileri)
sorun degil düzenliyorum lazim oldukcaHerkesin mesajı karıştı gerçekten... Yoksa verecektim cevap ama 3 4 tane arka arkaya yazıldı kaos oldu...
Yine ayarlayamadın yukarda cevap verdim başka soruya...tüm seri diye soramayiz, 1 tane bile seyredilse tamamdir
Izledim
Kalifat
sorun degil denliyorum lazim oldukca
ayni mesajda vermelisinYine ayarlayamadın yukarda cevap verdim başka soruya...
izlemedimİzledim.
Donnie Darko (2001)...
Ben 1 gün içerisinde 1 soruya cevap veririm...ayni mesajda vermelisin
izlemedim
Dark
İzlemedim.Ben 1 gün içerisinde 1 soruya cevap veririm...
Neyse hadi senin için 2 olsun...
Kalifat - İzlemedim...
DARK - İzledim...
Contratiempo (2016)...