'Barbaros' Dizisinin Çekimleri Başladı! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,696
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ExzB3IaWEAAZMKl.jpg

TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi 'Barbaros' dizisinin çekimleri başladı!

Yapımcılığını ES Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu, başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı dizinin çekimleri bugün itibariyle başladı.

Senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ile Oğuz Ayaz'ın kaleme aldığı dizinin setinden paylaşılan dekor görüntüleri ise izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı.

Ex40w4zXIAI_lLK.jpg

'Barbaros' yakında TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
Bu görsel setten bir fotoğraf mı ? Gemilerde geçen bir diziyi izlemek isterim.

Prova çekimi. :F Ve bunun haber değeri. :F

Sezona kaldığı kesin. Payitaht zaten sezon sonunda final yapacak. Bu dizi de yeni sezonda Cuma yayınlanacak abla.

He tmm doğru haberi çıkmıştı yeni sezon diye

özgür birşey sorcam haberin değeri olması için ne olması gerek dizi haberi açılmış sonuçta yeni sezonda TRT yayınlanacak değilmi :D

He tmm doğru haberi çıkmıştı yeni sezon diye

özgür birşey sorcam haberin değeri olması için ne olması gerek dizi haberi açılmış sonuçta yeni sezonda TRT yayınlanacak değilmi :D
'Prova çekimi' denilen şeyin haberinin açılması saçma geldi. Dizinin haberinin açılmasına mı laf ettim? Başka bir açıklamam yok avukat hanım.

• Olmamış
Reactions: Angelica
'Prova çekimi' denilen şeyin haberinin açılması saçma geldi. Dizinin haberinin açılmasına mı laf ettim? Başka bir açıklamam yok avukat hanım.

Sorduğum soruyu nerelere getirdin konuyu açanın emre olduğunu sana cevap verene kadar görmedim bile bak bunu bilmeden savunduğumu düşünüyorsun her zaman ki gibi yanlış anladın..

Bu dizi Cuma olur ve büyük ihtimalle 10+ reyting alacaktır, kaldı bir tek Çarşamba bakalım o gün için nasıl bir dizi koyacak TRT1 ki Kuruluşa ve Sadakatsize rakip olsun zirve için.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu dizi Cuma olur ve büyük ihtimalle 10+ reyting alacaktır, kaldı bir tek Çarşamba bakalım o gün için nasıl bir dizi koyacak TRT1 ki Kuruluşa ve Sadakatsize rakip olsun zirve için.
Bir ihtimal Çarşamba günü Kurluş dizisine rakip çıkarmayabilir. Nedeni: Zamanında kendi yayınladığı dizinin devamı olduğu için. Çarşamba var olan dizi ile yoluna devam edecektir diye düşünüyorum. Barbaros bence de Cuma Günü olacaktır.

Bir ihtimal Çarşamba günü Kurluş dizisine rakip çıkarmayabilir. Nedeni: Zamanında kendi yayınladığı dizinin devamı olduğu için. Çarşamba var olan dizi ile yoluna devam edecektir diye düşünüyorum. Barbaros bence de Cuma Günü olacaktır.
Evet haklısın bence de kadın izleyiciye hitap eden bir dizi yapacaklar ama BAM ile devam etmezler bu sezon dizi bitecek.