'Hekimoğlu'nun Senaristi Değişti! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,743
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
elgo6mnxuamgsro-jpg.74017

'Hekimoğlu'nun senaristi değişti!

Yapımcılığını OJO Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın paylaştığı yapımı bu akşam yayınlanan bölümden itibaren Murat Taşkent kaleme almaya başladı.

'Hekimoğlu' yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de Kanal D'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yine mi? Ve son 8 bölüm kala böyle bir şey olması çok akla mantığa sığan bir şey gibi değil bence.

Bende şaşırdım bu değişikliğe. Bu sezon baya oldu senarist değişikliği. Ama izleyici bu senaristten memnun kalmış gibi.
Zaten uyarlama bir dizi olduğu için bu kadar fazla senarist değişikliğinin çok kötü bir etki yaratacağını düşünmüyorum. Hayırlı olmuş o zaman. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Zaten final yapacak. Neyin değişikliği bu yine

Dizi bu sezon kaçıncı kez senarist değiştirdi bilmiyorum ama sezon boyunca senaryo anlamında sıkıntı da çekmedi. Değişik bir olay bu. Kalan bölümlerden birinde bana da şans gelmez mi? :D

Kendisi Yabancı Damat'taki sinir Muharrem'miş meğer. 😱 Zırt pırt senarist değişmesi baydı ama kendisi bu bölümü gayet güzel yazmış finale kadar böyle giderse süper olur. :Z

Kendisi Yabancı Damat'taki sinir Muharrem'miş meğer. 😱 Zırt pırt senarist değişmesi baydı ama kendisi bu bölümü gayet güzel yazmış finale kadar böyle giderse süper olur. :Z
Diziyi bitiren bir diğer şey de bu senarist değişikleri bu yeniden önceki iyi değildi. Bu bölüm orijinali bilmiyorum ama ek sahneler belliydi iyi yazmıştı. Umarım güzel bir planı vardır

• Beğendim
Reactions: Aserat
Diziyi bitiren bir diğer şey de bu senarist değişikleri bu yeniden önceki iyi değildi. Bu bölüm orijinali bilmiyorum ama ek sahneler belliydi iyi yazmıştı. Umarım güzel bir planı vardır
Bu bölüm gerçekten iyiydi özellikle AtPek sahneleri bakımından. :Z Finale kadar hikaye güzel şekilde toparlansın da yeter.

Bu arada senaristin konusunu favori üye olduğun için sen de açabilirdin. Malum günde elli tane konu açmak için kendini paralayan arkadaşlar var onlara fırsat vermiş oldun. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Bu bölüm gerçekten iyiydi özellikle AtPek sahneleri bakımından. :Z Finale kadar hikaye güzel şekilde toparlansın da yeter.

Bu arada senaristin konusunu favori üye olduğun için sen de açabilirdin. Malum günde elli tane konu açmak için kendini paralayan arkadaşlar var onlara fırsat vermiş oldun. :A
Valla ben foruma zor giriyorum son sene yoğunluğundan.

• Üzücü
Valla ben foruma zor giriyorum son sene yoğunluğundan.
Neyse sağlık olsun sonuçta hayatta konu açmaktan çok daha önemli şeyler var. :A Bölüm o kadar iyiydi ki final haberine ayrı bir üzüldüm. Özellikle sezonun başındaki ekiple çok fazla, zaman kaybedildi keşke diziyi yükselten ekip veya bu adam daha önce gelseydi. :(

• Üzücü
Reactions: Gerekli24
Neyse sağlık olsun sonuçta hayatta konu açmaktan çok daha önemli şeyler var. :A Bölüm o kadar iyiydi ki final haberine ayrı bir üzüldüm. Özellikle sezonun başındaki ekiple çok fazla, zaman kaybedildi keşke diziyi yükselten ekip veya bu adam daha önce gelseydi. :(
Valla keşke final haberini duymasaydım hiç keyif alarak izleyemedim bölümü 1. Grup ve 3. Senarist iyi değildi ama en önemlisi Banu Kiremitçi kaybı o kalsaydı bence şu an çok daha iyiydik

• Üzücü
Uyarlama dizi diye fazla değer verilmiyor senaryo konusuna. Kesinlikle son senarist iyi değildi. Saçma sapan duygusal sahnelerle 2 saati doldurmakla uğraştı durdu.

Sanırım Timuçin Esen'in oynadığı Vicdan dizisini de aynı senarist yazmıştı. İlginç tesadüf olmuş :A

Sondan önceki bölümleri aynı kişi yazmadı mı? :D Mantık aynıydı çünkü. Duygusal sahnelerde çok bayıyor dizi. :D
Bu dizi bu sezon üç kez senarist değiştirdi o yüzden kimi kast ettiğini anlamak zor oluyor. Öncekileri bilemem ama bu haftaki bölümde tüm duygular dozundaydı denilebilir. :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Bu dizi bu sezon üç kez senarist değiştirdi o yüzden kimi kast ettiğini anlamak zor oluyor. Öncekileri bilemem ama bu haftaki bölümde tüm duygular dozundaydı denilebilir. :A
Detektif polisle olayların bittikten sonraki bölümlerde dizinin ana konusundan alakasız hep bir hüzün var. Arkada çalan şarkılar da o şekildeydi. :D

Son iki bölüm biraz daha iyiydi evet. :A