Erkan Petekkaya 'Doğduğun Ev Kaderindir'e Konuk Oluyor! | TV8

Kırmızı Oda'da kaç bölüm oynadı?Aynalı Tahir sonradan başrole geçti dizide .Aşkına Eşkiya ,Serseride vardı.2'si zaten FOX dizisi ÖBGZ, Paramparça 3 sezon sürdü.
7 bölüm olacak bu hafta Kırmızı Oda'da.

• Harika
Reactions: Doğan
Hikayesi de buymuş: @Angelica @The_Erinch ve diğer izleyenler...
Mehdi’nin Cengiz’le ilişkisini kesmesinden sonra intikam almak isteyen ve Mehdi’ye teklifsizce verdiği paranın tefeciliğini yapan Cengiz, Mehdi’nin yumuşak karnını bulur: Zeynep. Zeynep’in ve Barış’ın aileleri ile yaşadığı eve silahlı saldırı düzenleyen Cengiz, suçu Mehdi’nin üzerine yıkmak ister. Mehdi cephesinde işler sıkışıkken ailesinin güvenliğinden endişelenen Ali Rıza, yardımcı olması için tersaneden tanıştığı ve çok güvendiği Delikanlı Sadi’yi çağırır. Ailesi için her şeyi yapabilecek olan bu gözü kara adam, Cengiz’in durdurabilmek için mücadele eder.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Hikayesi de buymuş: @Angelica @The_Erinch ve diğer izleyenler...
Mehdi’nin Cengiz’le ilişkisini kesmesinden sonra intikam almak isteyen ve Mehdi’ye teklifsizce verdiği paranın tefeciliğini yapan Cengiz, Mehdi’nin yumuşak karnını bulur: Zeynep. Zeynep’in ve Barış’ın aileleri ile yaşadığı eve silahlı saldırı düzenleyen Cengiz, suçu Mehdi’nin üzerine yıkmak ister. Mehdi cephesinde işler sıkışıkken ailesinin güvenliğinden endişelenen Ali Rıza, yardımcı olması için tersaneden tanıştığı ve çok güvendiği Delikanlı Sadi’yi çağırır. Ailesi için her şeyi yapabilecek olan bu gözü kara adam, Cengiz’in durdurabilmek için mücadele eder.

Çok sevindim valla merakla bekliyorum

Sezona iddialı giriş yapmak isterler Doktor Hanım konuk olur, DEK'in reytingleri düşer Kırmızı Oda'nın en çok ilgi çeken karakterini alırlar. Kardeş dizi dedik vakumcu çıktı. :A
Vakumcu olan OGM. :A Kolaya kaçıp Boncuk ve Can'ı başrol yapan da onlar. :A

Bu zamana kadar başarılı oldu ama sanki Camdaki Kız ile hezimet yaşayacak gibi. :A :A
Sedef'in dizileriyle karıştırdın zaar. :A
------

Şu diziler sezon finali / final yapsın yazın rahat rahat izlerim. :D
Aslında Sadi'nin hikayesini izlemek istiyorsan ayrı şekilde de bakabilirsin sonuçta hakim olmak için tüm bölümleri izlemek gerekmiyor. Ama onun dışında da çok güzel hikayeler vardı o yüzden yazın en baştan izlemek daha mantıklı olur aynen. :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: mesmeso and Özgür
Sedef'in dizileriyle karıştırdın zaar. :A
Alakayı arıyorum ama bulamıyorum. :A
0166FD60-FD2A-4553-A603-1283F013C770.jpeg