7 bölüm olacak bu hafta Kırmızı Oda'da.Kırmızı Oda'da kaç bölüm oynadı?Aynalı Tahir sonradan başrole geçti dizide .Aşkına Eşkiya ,Serseride vardı.2'si zaten FOX dizisi ÖBGZ, Paramparça 3 sezon sürdü.
7 bölüm olacak bu hafta Kırmızı Oda'da.Kırmızı Oda'da kaç bölüm oynadı?Aynalı Tahir sonradan başrole geçti dizide .Aşkına Eşkiya ,Serseride vardı.2'si zaten FOX dizisi ÖBGZ, Paramparça 3 sezon sürdü.
Aynen, Kırmızı Oda'dan önce ekranlara 2 sene ara verdiğine inanmamıştım. Ön planda olan oyunculardan ziyade Evrim Alasya ön planda olmalı. (tabi suyunu çıkarmadan. )Olsa ne güzel olur. Ekranlarda olması gereken ve ekranlara yakışan bir isim kesinlikle.
Hikayesi baya bi uzatıldı desene.Gerçek hayat hikayeleriyse belki senaryoda eklenmiştir.7 bölüm olacak bu hafta Kırmızı Oda'da.
Hiç durma.Kırmızı Oda izlemeye başlarsam sebebi sadece bu karakterdir.
Aynen. Karakter sevilince anlaşması uzatılmış, hafta başında öyle yazdı Birsen Altuntaş.Hikayesi baya bi uzatıldı desene.Gerçek hayat hikayeleriyse belki senaryoda eklenmiştir.
Vaybe biraz izledim baya ağır dramaAynen. Karakter sevilince anlaşması uzatılmış, hafta başında öyle yazdı Birsen Altuntaş.
Aynen baya ağır. O yüzden ikinci bölüm sonrasında izlemeyi bıraktım ben.Vaybe biraz izledim baya ağır drama
İyi yaptın bence böyle çok ağlamaklı dizilere daynamam.Böyle devam izlememeye.Arka Sokakları tercih ederim hem komedi hemde gerçek hayat gibi.Aynen baya ağır. O yüzden ikinci bölüm sonrasında izlemeyi bıraktım ben.
Hikayesi de buymuş: @Angelica @The_Erinch ve diğer izleyenler...
Mehdi’nin Cengiz’le ilişkisini kesmesinden sonra intikam almak isteyen ve Mehdi’ye teklifsizce verdiği paranın tefeciliğini yapan Cengiz, Mehdi’nin yumuşak karnını bulur: Zeynep. Zeynep’in ve Barış’ın aileleri ile yaşadığı eve silahlı saldırı düzenleyen Cengiz, suçu Mehdi’nin üzerine yıkmak ister. Mehdi cephesinde işler sıkışıkken ailesinin güvenliğinden endişelenen Ali Rıza, yardımcı olması için tersaneden tanıştığı ve çok güvendiği Delikanlı Sadi’yi çağırır. Ailesi için her şeyi yapabilecek olan bu gözü kara adam, Cengiz’in durdurabilmek için mücadele eder.
Vakumcu olan OGM. Kolaya kaçıp Boncuk ve Can'ı başrol yapan da onlar.Sezona iddialı giriş yapmak isterler Doktor Hanım konuk olur, DEK'in reytingleri düşer Kırmızı Oda'nın en çok ilgi çeken karakterini alırlar. Kardeş dizi dedik vakumcu çıktı.
Onur Güvenatam işini bilir bu sezon fazlasıyla gördük.Vakumcu olan OGM. Kolaya kaçıp Boncuk ve Can'ı başrol yapan da onlar.
Şu diziler sezon finali / final yapsın yazın rahat rahat izlerim.Hiç durma.
Bu zamana kadar başarılı oldu ama sanki Camdaki Kız ile hezimet yaşayacak gibi.Onur Güvenatam işini bilir bu sezon fazlasıyla gördük.
Sedef'in dizileriyle karıştırdın zaar.Bu zamana kadar başarılı oldu ama sanki Camdaki Kız ile hezimet yaşayacak gibi.
Aslında Sadi'nin hikayesini izlemek istiyorsan ayrı şekilde de bakabilirsin sonuçta hakim olmak için tüm bölümleri izlemek gerekmiyor. Ama onun dışında da çok güzel hikayeler vardı o yüzden yazın en baştan izlemek daha mantıklı olur aynen.Şu diziler sezon finali / final yapsın yazın rahat rahat izlerim.
Alakayı arıyorum ama bulamıyorum.Sedef'in dizileriyle karıştırdın zaar.
Sen benim damarıma basarsan ben de seninkine basarım o alaka. Pazar günkü şoktan sonra özellikle.Alakayı arıyorum ama bulamıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 100578
Neyse ki atlattım o şoku. Ekin Atalar'ın bilgisayarı bozulsaydı da böyle bir son yazmasaydı.Sen benim damarıma basarsan ben de seninkine basarım o alaka. Pazar günkü şoktan sonra özellikle.
Çok güzel yapmış tüm Türkiye gerçek yüzünü gördü.Neyse ki atlattım o şoku. Ekin Atalar'ın bilgisayarı bozulsaydı da böyle bir son yazmasaydı.
Neyse ki gerçekte öyle biri olmadığını herkes biliyor. 20 yıldır aynı menajerle çalışıyor Ego'ya kalmadı.Çok güzel yapmış tüm Türkiye gerçek yüzünü gördü.