tur atlartsaniz rakibiniz kim olsun istersin?Ben sana bunun üstüne ne diyebilirim ki... Bunlar hep sanatsızlık... Biz bir sanat eserinin değerini başrolün karizmasına göre mi belirleyeceğiz... Aaah ah...
tur atlartsaniz rakibiniz kim olsun istersin?Ben sana bunun üstüne ne diyebilirim ki... Bunlar hep sanatsızlık... Biz bir sanat eserinin değerini başrolün karizmasına göre mi belirleyeceğiz... Aaah ah...
2 yıl Sanat Tarihi okumuş birine sanat'ın ne olduğunu anlatmaya çalışma. 😡Ben sana bunun üstüne ne diyebilirim ki... Bunlar hep sanatsızlık... Biz bir sanat eserinin değerini başrolün karizmasına göre mi belirleyeceğiz... Aaah ah...
Yani gerçekten ilginç sonuçlar. Kayıp Şehir'e karşı son dakikaya kadar geride olan LM, Suskunlar ile başa baş gidiyor Burada en azından rekabet var, diğer gruplarda farklı üstünlük olan sonuçlar var maalesef. Sen de oy ver artık diğer gruba.@phoebebuffay beklenen durum basladi artik bu filmi ikinci kez tekrar izleyecegiz.
diger konuda attigim görsel gibi olacagiz gibi gibi
ufak bir düzenleme yaptim, işime gelirdi o kisim ama spoi sayilirYani gerçekten ilginç sonuçlar. Kayıp Şehir'e karşı son dakikaya kadar geride olan LM, Suskunlar ilede benzer tabloda Burada en azından rekabet var, diğer gruplarda farklı üstünlük olan sonuçlar var maalesef. Sen de oy ver artık diğer gruba.
Ama öyle farklı anlama gelmiş biraz. Ben de şimdi spoilersiz bir şekilde düzenledim. Sorun olmaz heralde bu şekilde deufak bir düzenleme yaptim, işime gelirdi o kisim ama spoi sayilir
başabaş sayilmaz pek ama neyse artik tam gaz ileri olurAma öyle farklı anlama gelmiş biraz. Ben de şimdi spoilersiz bir şekilde düzenledim. Sorun olmaz heralde bu şekilde de
Başa baş gidiyor işte, daha ne olacak Keşke YD'de GA ile başa baş gidebilseydi.başabaş sayilmaz pek ama neyse artik tam gaz ileri olur
ufak capli bir arastirma yaptim, önceki tur Suskunlar'a oy vermeyen ve Lim'e oy verenler henüz yoklar. Oy kullanacaklarin sayisida belli.Başa baş gidiyor işte, daha ne olacak Keşke YD'de GA ile başa baş gidebilseydi.
Ben kabullendim zaten de Geniş Aile'den fark yemesini istemiyorum.ufak capli bir arastirma yaptim, önceki tur Suskunlar'a oy vermeyen ve Lim'e oy verenler henüz yoklar. Oy kullanacaklarin sayisida belli.
sana da banada gecmis olsun. Ben yinede ceyrek final gördugumuze seviniyorum. Final öncesi elenseydi üzülürdüm. Sadece Kayip Sehir ile olan yarismada eger son dakikada ben Kayip Sehir demis olsaydim suan rakibimiz onlardi ama oy vermeyerek ve süreyi uzatarak Leyla ile Mecnun'a fazladan oy gelmesine vesile oldum ve ceza olarakta sans verdigim diziye elenmek olacak
artik kabullenelim ve bundan sonra diger dizilerin catismasina bakalim.
sana ozaman daha rahat yüz yok benim kafam rahat olacak artik. Geri kalanlardan en sevmedigim Lim olacak. Diger kalanlar kazanirsa kabulümdürBen kabullendim zaten de Geniş Aile'den fark yemesini istemiyorum.
Ezel ve Aşk-ı Memnu finali bekliyorum, yarı finalde karşılaşmazlar umarım. İkisi de çok sevdiğim diziler, hatta şu an Ezel ilk bölüm izliyorum.
forumda aktif olmaya devam edeceklerse sorun yok ama oy verip kacarlarsa oylar gecersiz olur@Dosi geriye düştük, başka forumlardan üye getirmeye başlayayım mı?
Çaktırma, hepsi aktifmiş gibi gösteririz. 😉😉😉forumda aktif olmaya devam edeceklerse sorun yok ama oy verip kacarlarsa oylar gecersiz olur
ben ve caktirmamak? yanlis kisiye söyluyorsun maalesefÇaktırma, hepsi aktifmiş gibi gösteririz. 😉😉😉
ben ve caktirmamak? yanlis kisiye söyluyorsun maalesef
ama baya tatli birsey bu