'Yasak Elma'da Şok Ayrılık! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ES_YpGiWkAI69yd.jpeg

'Yasak Elma' kadrosunda sürpriz bir ayrılık daha yaşanacak!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu; başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade ve Gülenay Kalkan Ünlüğlu'nun paylaştığı diziye Can Nergis veda edecek.

'Yasak Elma' yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ben seviyodum, Can seviliyosun postumu paylaşan adam 💙💙💙
Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor, belli kişileri paylaşıyor sadece. Sende şanslı kişilerdensin.

Karakterini bende seviyorum, ama hikayesi bir süre sonra sıktı. :( Çıkması en doğrusu bence. :D

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor, belli kişileri paylaşıyor sadece. Sende şanslı kişilerdensin.

Karakterini bende seviyorum, ama hikayesi bir süre sonra sıktı. :( Çıkması en doğrusu bence. :D
Senarist ne yaşıyo bilmiyom ama nefret ettim hep 3'lünün entrikasından ziyade erkek entrikası da dönmeli dönecekse de o entrikalar Hasan Ali'nin değil de Mert ile Kerim'in olmalıydı haksız mıyım?

Evet bu arada sanırım bende şanslı kişilerdenim :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Senarist ne yaşıyo bilmiyom ama nefret ettim hep 3'lünün entrikasından ziyade erkek entrikası da dönmeli dönecekse de o entrikalar Hasan Ali'nin değil de Mert ile Kerim'in olmalıydı haksız mıyım?

Evet bu arada sanırım bende şanslı kişilerdenim :A
4 sezondur kadın entrikaları dönüyor, sıkmıyor ama dediğin gibi bence erkek entrikasına da ihtiyaç var. Hasan Ali ile olacak iş değil, adam tamam önemli bir karakter ama güzel durmuyor onda.

Kerim ile Mert'in de hikayesi güzel yazılmadı, güzel yazılsa daha farklı bir şey izlerdik. Harcadılar karakterleri.

4 sezondur kadın entrikaları dönüyor, sıkmıyor ama dediğin gibi bence erkek entrikasına da ihtiyaç var. Hasan Ali ile olacak iş değil, adam tamam önemli bir karakter ama güzel durmuyor onda.

Kerim ile Mert'in de hikayesi güzel yazılmadı, güzel yazılsa daha farklı bir şey izlerdik. Harcadılar karakterleri.
Ama Mert iyi çeviriyordu entrikaları izleyici neyini sevmedi anlamadım. Zaten sahneleri de azalmıştı, Kerim ile Mert uyumlu karakterlerdi zaten ben seviyordum. Mert'e PR hesabım bile var. :A Senaristin kalemine kurban gittiler!

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Ama Mert iyi çeviriyordu entrikaları izleyici neyini sevmedi anlamadım. Zaten sahneleri de azalmıştı, Kerim ile Mert uyumlu karakterlerdi zaten ben seviyordum. Mert'e PR hesabım bile var. :A Senaristin kalemine kurban gittiler!
Kesinlikle senaristin kalemine kurban gittiler. Son bölümlerde 10-15 dakika anca gözükür olmuştu.