Kırmızı Kamyon - Tanıtım Fragmanı | Show TV - Yeni Dizi

Bilemiyorum, izleyip göreceğim.
Kolay uyarlayamazlar Station19 da Gay ve Lezbiyen karakterler var.

Ya aslında yapımcı ve senarist karşı değilse istenilse yapıyorlar. Avlu dizisinde bilmiyor musun baya belli ediyorlardı. Gerçi rtük düşman kesilmişti o diziye de.
Ülke de çok homofobik insanlar var isteselerde yapamazlar bime gökkuşağı renklerinde masa lambası gibi birşey gelmiş onu şikayet edip kaldıranlar bu diziye neler yapmaz

Ülke de çok homofobik insanlar var isteselerde yapamazlar bime gökkuşağı renklerinde masa lambası gibi birşey gelmiş onu şikayet edip kaldıranlar bu diziye neler yapmaz
Gök kuşağı renklerine alerjileri var adamların ya. Geçen gün de 18 yaş sınırı getirilmişti. İşte bundan 2 3 yıl önce avlu baya ima ediyordu ama şu homofobik zihniyetinin olduğu bir dönemde şimdi ne olur ben de kestiremiyorum

• Üzücü
Reactions: Carpe Diem
Uyarlaması olduğunu zannetmiyorum abi, eğer uyarlama olsaydı belirtirlerdi.
Dediğim gibi bilmiyorum; aklıma direk Doktorlar geldi ( Greys Anatomy uyarlaması değil kopyasıydı ama ülkemizde bayağı tuttu, oda show tv deydi, sadece konu benzer geldi)

Zaten aynı olmasın farklı olsun.İlk bölüm izlediğim dizilerle çakışmaz ise izlerim en kötü internetten ilk bölüme bakacağım

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Gök kuşağı renklerine alerjileri var adamların ya. Geçen gün de 18 yaş sınırı getirilmişti. İşte bundan 2 3 yıl önce avlu baya ima ediyordu ama şu homofobik zihniyetinin olduğu bir dönemde şimdi ne olur ben de kestiremiyorum
Aynen ya alerjileri var ülke de herkes birbirlerini kesiyor onlara bir şey diyen yok takmışlar bir lgbt ve size ne ki yani Allah öyle sevmiş öyle yaratmış sözde bi de Müslüman ülkeyiz kalp kırmak günah 🙄. 18 yaş sınırı mı gelmiş resmen bunlar delirmiş. Evet o imaları ben de biliyorum. Ben de valla kestiremiyorum

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Salı daha çok şansı olabilir evet
------

Öyle birşey yapacağını zannetmiyorum. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Total Reytingleri çok iyi, diğer Gruplarda ortalama Reytinglerde
Keşke yapsa. O diziyi total kurtarıyor zaten :F Ab grubunda ortalama değil 2 yi zor alıyor :F