İlk basta izliyodum guzel aile dizisi hoş geliyo suan sadakatsize bakıyorumTakipçisi misin?
İlk basta izliyodum guzel aile dizisi hoş geliyo suan sadakatsize bakıyorumTakipçisi misin?
İzlemeyi bıraktın mı?İlk basta izliyodum guzel aile dizisi hoş geliyo suan sadakatsize bakıyorum
Arada bakıyorum tekrarlarina da bu aralar müsait olmuyorum üşengeçlik cok uzerimdeİzlemeyi bıraktın mı?
Niye üşengeçsin.Tükenmişlik sendromu mu?Arada bakıyorum tekrarlarina da bu aralar müsait olmuyorum üşengeçlik cok uzerimde
Sırada melek dizisi var demekki final olacak olanlardan o kadar dizi hazırlıyor çünkü
'Benim Adım Melek' 3 sezon olacak diye biliyorum, yönetmen sanırım öyle bir açıklama yapmıştı yazın.Melek bitmesin oda cok guzel
Sürekli tel elimde ondan bide biktim artik hep dizi izlemek felanNiye üşengeçsin.Tükenmişlik sendromu mu?
Oo süper müzikleri yuklense güzel olur bence 3.sezon gelse de iyi olur'Benim Adım Melek' 3 sezon olacak diye biliyorum, yönetmen sanırım öyle bir açıklama yapmıştı yazın.
"Bam" ın reytingleri fena değil.Son sezonunu gayet rahat şekilde çıkaracaktır.'Benim Adım Melek' 3 sezon olacak diye biliyorum, yönetmen sanırım öyle bir açıklama yapmıştı yazın.
pazara hemen yeni bir dizisi koyar. o da tutar.Beklenen haberdi. Kanal aşırı fazla dayandı.
Sadakatsize göre genede iyi reytingler aliyor kanal icin"Bam" ın reytingleri fena değil.Son sezonunu gayet rahat şekilde çıkaracaktır.
Kıyasladığın diziyle pek alakasız,Kanal d deki tüm gruplarda ilk 5 e girerken, trt deki ilk 20 ye girebiliyor.Sadakatsize göre genede iyi reytingler aliyor kanal icin
Ara sıra mı bakıyordun.Sürekli mi ?Yönetmen değiştikten sonra bozmuştu iyi olmuş. Sercan Badur'u daha iyi işlerde görelim.
Ayni gun ya ondan dedim pek cokmedi yani 3 4 civari aliyo yani mesele oKıyasladığın diziyle pek alakasız,Kanal d deki tüm gruplarda ilk 5 e girerken, trt deki ilk 20 ye girebiliyor.
Çökse de kanal için sorun teşkil etmezdi.Ayni gun ya ondan dedim pek cokmedi yani 3 4 civari aliyo yani mesele o
Yani dediğin gibi umarım çökmez çokÇökse de kanal için sorun teşkil etmezdi.
En baştan beri bozuk değildi sanki.Yönetmen değiştikten sonra bozmuştu iyi olmuş. Sercan Badur'u daha iyi işlerde görelim.
10 bölüm falan sürekli sonra ara sıra.Ara sıra mı bakıyordun.Sürekli mi ?
Değildi Şafak Bal Kocamın Ailesi'nden de gidince yükselmişti zaten.En baştan beri bozuk değildi sanki.
10 bölüm falan sürekli sonra ara sıra.
------
Değildi Şafak Bal Kocamın Ailesi'nden de gidince yükselmişti zaten.
Onlar da gidince sevinmeyeceğimi ne biliyorsunTRTnin zaten dizileri bekliyor ancak Tv'de o kadar dizi var zaten bu dizi gitti diye bu kadar demen bana abartı geldi.