- Reaksiyon puanı
- 114,051
- Puanı
- 1,060
Forum çok sakin bu aralar. Bu etkinlikte çıkacak kaos ve tartışmalar vesilesiyle haraketlense biraz güzel olur.Bir kaç gün içinde etkinliğe start vereceğim
Bu aralar ben de biraz durgun oldum. Bir kaç güne canlandırırız umarım. Tartışmalar olursa anca ileriki turlarda olur kesinForum çok sakin bu aralar. Bu etkinlikte çıkacak kaos ve tartışmalar vesilesiyle haraketlense biraz güzel olur.
Son 16'ya falan kalacak diziler net belli. O aşamaya gelene kadar sessiz geçer ama sonrasında kan gövdeyi götürür diyorum.Bu aralar ben de biraz durgun oldum. Bir kaç güne canlandırırız umarım. Tartışmalar olursa anca ileriki turlarda olur kesin
Merak ediyorum final turlarına hangi diziler kalacak
Gözümde canlandırabiliyorum yapılacak tartışmalarıSon 16'ya falan kalacak diziler net belli. O aşamaya gelene kadar sessiz geçer ama sonrasında kan gövdeyi götürür diyorum.
Kaç tur olucak bilmiyorum ama sonlara kalamasa da ilk turları geçer bence.Gözümde canlandırabiliyorum yapılacak tartışmaları
Benim favorim Kanıt ama çok ilerlemez 😏
Tur kısmını ben de daha hesap etmedim. Haftasonuna planlamamı yaparım.Kaç tur olucak bilmiyorum ama sonlara kalamasa da ilk turları geçer bence.
Benim favorilerim yaprak dökümü ve aşk-ı memnu
Kazanacak dizi bile belli ya final turu ne.Bu aralar ben de biraz durgun oldum. Bir kaç güne canlandırırız umarım. Tartışmalar olursa anca ileriki turlarda olur kesin
Merak ediyorum final turlarına hangi diziler kalacak
Aşk-ı Memnu en büyük favori görülüyor ama aşk-ı memnuya oy verecek kişilerin önemli bir kısmı şu an forumda yok. Bence Ezel kazanabilir.Tur kısmını ben de daha hesap etmedim. Haftasonuna planlamamı yaparım.
Kanıt 1. turu geçsin bir zahmet ama 3ten sonra sıkıntı
Aşk-ı Memnu en güçlü finalist adayı gibi. Geçen sene bu net kesin olurdu ama son 1 senedir antipati duyanlarda çoğaldı
Yaprak dökümü iyi ilerler. Benimde favorilerimden
1. Belli 2. Kim hesabı ama bir sürpriz bekliyorumKazanacak dizi bile belli ya final turu ne.
Aşk-ı Memnu dizisini defalarca izledim ve severim ama farklı dizi kazansın isterim. Birazda diğer diziler şaşırtsınAşk-ı Memnu en büyük favori görülüyor ama aşk-ı memnuya oy verecek kişilerin önemli bir kısmı şu an forumda yok. Bence Ezel kazanabilir.
Hepimiz isteriz ama öyle bir şey olmayacak maalesef.1. Belli 2. Kim hesabı ama bir sürpriz bekliyorum
Aşk-ı Memnu dizisini defalarca izledim ve severim ama farklı dizi kazansın isterim. Birazda diğer diziler şaşırtsın
Eh ozaman ilk 16'da olacak dizileri merak ediyorum diyeyim. Zaten o ilk alıntıladığın cümlemde onu demek istedimHepimiz isteriz ama öyle bir şey olmayacak maalesef.
Bari 1 dizi daha ekleyin de tam 100 olsun 99 ne.ssBu gece start veriyoruz.
Kura işini @Tolstoyevski haledecek ve 10 gruptan oluşacak olan 99 dizi ile yarışacağız.
Sizleri yormadan yavaş tempoda ilerleyeceğiz
İlk etapta sadece isim olarak ilerlemeyi planlıyorum. Jenerikleri ileriki turlarda eklerim.
Hep birlikte En Özlenilen Dizi'yi seçeceğiz. Şimdiden herkese katılım için teşekkürler
Listeye bak, eksik olanı ekle. Ben hakim değilim eski dizilereBari 1 dizi daha ekleyin de tam 100 olsun 99 ne.ss
Bence de 100'e tamamlansın. Listeye baktım da küçük kadınlar eklenebilir. Küçükken biraz izlerdim, uzun soluklu bir diziydi.Bu gece start veriyoruz.
Kura işini @Tolstoyevski haledecek ve 10 gruptan oluşacak olan 99 dizi ile yarışacağız.
Sizleri yormadan yavaş tempoda ilerleyeceğiz
İlk etapta sadece isim olarak ilerlemeyi planlıyorum. Jenerikleri ileriki turlarda eklerim.
Hep birlikte En Özlenilen Dizi'yi seçeceğiz. Şimdiden herkese katılım için teşekkürler
Bi bakayım önceki sene yarıştımı ve o diziyi izlemiştimBence de 100'e tamamlansın. Listeye baktım da küçük kadınlar eklenebilir. Küçükken biraz izlerdim, uzun soluklu bir diziydi.
2014-2015'te izlediğim dizileri hatırlamaya çalışıyorum da Güzel Köylü eklenebilir mesela. 2015'te bitti ve 50 küsür bölüm sürmüştü. Küçük Kadınlar da iyi öneri olmuş mesela kimsenin izlemediği şu uzaylı diziyi çıkarıp bu ikisini ekleyebilirsin.Listeye bak, eksik olanı ekle. Ben hakim değilim eski dizilere
99'da tıkandı
101 olsun ozaman2014-2015'te izlediğim dizileri hatırlamaya çalışıyorum da Güzel Köylü eklenebilir mesela. 2015'te bitti ve 50 küsür bölüm sürmüştü. Küçük Kadınlar da iyi öneri olmuş mesela kimsenin izlemediği şu uzaylı diziyi çıkarıp bu ikisini ekleyebilirsin.
Vardır elbet, bir ara sadece kanal d yılda 30 tane dizi çıkarıyordu. Benim aklımda birkaç dizi daha var da ilk turda elenecek diziler, zaten 100 dizi olmuş yeter bu kadar.Bi bakayım önceki sene yarıştımı ve o diziyi izlemiştim
Kesin daha unutulan çok dizi var ama yapacak bir şey yok başladığımızda