Asena Tuğal ve Ertuğrul Postoğlu 'Yaşı 19'da! Diziden Yeni Detaylar | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
fe33437dbf310972ef76b0a6c2b0a2d5.jpg
52673b6c5ed4062bcb184575e0378a6e.jpg

Asena Tuğal ve Ertuğrul Postoğlu 'Yaşı 19' dizisinde!

Gold Film'in yapımcılığını, Sırma Yanık'ın senaristliğini üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın oturacağı ve kadrosunda Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Tolga Güleç, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Asena Kesskinci, Neslihan Arlsan, Rüçhan Çalışkur ve Selen Uçer'in yer alacağı dizinin çekimleri 9 Ocak Cumartesi günü başlıyor.

Hazırlık çalışmaları devam eden dizinin kadrosuna ise son olarak Asena Tuğal ve Ertuğrul Postoğlu dahil oldu.

Dizinin senaryosu hakkında gelen ilk bilgiler ise şöyle:
Dizide varlıklı bir çift olan Hale (Hülya Avşar) ve İsmail'in (Ertuğrul Postoğlu) oğlu İlker (Serkay Tütüncü) ile Bahar (Deniz Çakır) ve Timur'un (Tolga Güleç) kızları Aylin'in (İlayda Alişan) arasında yaşananlar iki anneyi karşı karşıya getirecek.

Mehmet Aslantuğ ise İlker'in nişanlısı İrem'in de (Işın) babası Harun karakterine hayat verecek. Harun'un Bahar'la mı yoksa Hale'yle mi yakınlaşacağı ise merak konusu.
Çekimleri hafta sonu başlayacak olan 'Yaşı 19' yakında FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
fe33437dbf310972ef76b0a6c2b0a2d5.jpg
52673b6c5ed4062bcb184575e0378a6e.jpg

Asena Tuğal ve Ertuğrul Postoğlu 'Yaşı 19' dizisinde!

Gold Film'in yapımcılığını, Sırma Yanık'ın senaristliğini üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın oturacağı ve başrolünde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Tolga Güleç'in yer alacağı diziye Asena Tuğal ve Ertuğrul Postoğlu da dahil oldu.

Dizide varlıklı bir çift olan Hale (Avşar) ve İsmail'in (Postoğlu) oğlu İlker (Serkay Tütüncü) ile Bahar (Çakır) ve Timur'un (Güleç) kızları Aylin'in (İlayda Alişan) arasında yaşananlar iki anneyi karşı karşıya getirecek.

Çekimleri hafta sonu başlayacak olan 'Yaşı 19' yakında FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş
Çarşamba olacak bu dizi kesin ve tutmayacak adım gibi eminim 😊👍😉😁

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Mehmet Aslantuğ'un karakteri ile ilgili de bilgiler gelmiş. :Z
Harun rolüne hayat verecek olan Aslantuğ, İlker'in nişanlısı İrem'in de (Işın) babasına hayat verecek. Harun'un Bahar'la mı yoksa Hale'yle mi yakınlaşacağı ise merak konusu.

@Alos @Angelica @seyfullXh

İnşallah bu kadroya yazık olmaz, Şubat dizileri tutuyor aslında ama tabi belli de olmaz. Keşke biraz geç başlasalardı da Eylül ayında yayında olsaydı.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy