Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bu nedir @DosiOrası öyle ama herkes 1-1 derken en azından 3 puan ile senden 1 puan öne geçmeme sebep oldu
Uçuyorum Bu maç keşke 0-0 bitseydi de diğerleri son dakikalarda yatmasaydı daha mutlu ederdi@xdragxx bu kez son dakikalar sana yaradı mutlusundur inşallah.
o kadar çıldırttıki hakem penaltı verdi ve ersinin onu kurtarmasa yese 1-1 bitecek maç@xdragxx bu kez son dakikalar sana yaradı mutlusundur inşallah.
3-3 demiştim @Dosi @Gerekli24 totemi işe yaradı 89 da penaltı nedir ve ersinin kurtardığı serbest vuruş @DosiNe güzel 2 puanım oluyordu
1-1 biten maç vardıya onun için dedim. Nerdeyse herkes öyle dedi
Benim için de enteresan duygular yaratan bir gol oldu. Üstümdeki iki kişiden 1'er puan eksilmiş oldu ama bu sefer de altımdaki iki kişiye 2'şer puan eklendi.Ne güzel 2 puanım oluyordu
1-1 biten maç vardıya onun için dedim. Nerdeyse herkes öyle dedi
şu pazarlar iyi gelmiyor bana yine @bazingaBenim için de enteresan duygular yaratan bir gol oldu. Üstümdeki iki kişiden 1'er puan eksilmiş oldu ama bu sefer de altımdaki iki kişiye 2'şer puan eklendi.
Sakal bıyık mevzusu olmuşBenim için de enteresan duygular yaratan bir gol oldu. Üstümdeki iki kişiden 1'er puan eksilmiş oldu ama bu sefer de altımdaki iki kişiye 2'şer puan eklendi.
Senin Cumartesin bizim bütün haftamıza bedel oldu bu sefer. Hala haftanın liderleri arasındasın.şu pazarlar iyi gelmiyor bana yine @bazinga
Ersin çok iyi çıkardı bence penaltı net penaltı.3-3 demiştim @Dosi @Gerekli24 totemi işe yaradı 89 da penaltı nedir ve ersinin kurtardığı serbest vuruş @Dosi
gençler birliği ve beşiktaş ikilisi birde trabzonun süprizi @Gerekli24Ersin çok iyi çıkardı bence penaltı net penaltı.
@MEnes ilk başta tahmin yapmamasına rağmen liderliği almış tebrikler.16.haftanın sonuçları belli oldu.
Haftanın birincileri topladıkları 13 puanla @pompy ve @slhttnmtl olurken, ilk 4 maçı kaçıran @MEnes sonradan tahminde bulunduğu maçlarda gösterdiği performans ile yeniden zirve koltuğuna oturdu.
Ekli dosyayı görüntüle 97588
bende şaşırdım @Gerekli24
Ben de küme yarışına geliyorum bu gidişleLAN NEREYE GİDİYORSUN SAYIN GS'Lİ DOSTUNU BIRAKIP... @Maskeli Fedai
Senin için söylenecek bir şey yok, totem falan da işlemiyor nasılsa... @MEnes