bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,464
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bu sefer sen bile durduramayacaksın. 2021'e damga vuracak bomba gibi tahminlerimle geliyorum.
Bu sefer sen bile durduramayacaksın. 2021'e damga vuracak bomba gibi tahminlerimle geliyorum.
Bakalım Beni geçebilecek misin?
İşte bu, işte özlediğimiz @bazinga, sakallar kesilmiş, çetin geçmesi kesin olan 2021'e hazırlıklar tam anlamıyla tamamlanmış... #SenEskiyeBizDeliye #ÇareBazingaBu sefer sen bile durduramayacaksın. 2021'e damga vuracak bomba gibi tahminlerimle geliyorum.
Sen de yap şovunu yoldaşım...Bakalım Beni geçebilecek misin?
O bir kere olur.Şimdi tepetaklak gidebilir.
Özelden mesajlarına bak.İşte bu, işte özlediğimiz @bazinga, sakallar kesilmiş, çe... #SenEskiyeBizDeliye #ÇareBazinga
Ekli dosyayı görüntüle 97466
Sen de yap şovunu yoldaşım...
Baktım ama alışma bu duruma ben yine unuturum.Özelden mesajlarına bak.
İnşaallah Yapacağım yoldaşım.. Ağzın açık kalacak .Küçük dilini yutacaksın.
Biliyorum, ezber ettim.Beni Çalar saat gibi kullanıyorsun.Baktım ama alışma bu duruma ben yine unuturum.
@Gerekli24 benim tahminlerim komedi mi @TolstoyevskiYeter bıktım artık Denizli son dakikalarda atmış yine 3 puan gitti son anda 😡
@Tolstoyevski abartmışmıyımErzurum'un 90+6 golüyle birlikte rahat bir nefes aldık. Denizli'nin attığı son dakika golü ise 1 puanımıza mal oldu ancak hasanca'nın da 2 puanına mal olduğu için totalde avantajlı bir gol oldu bizim adımıza.
@pompy ise haftanın ilk 2 maçında tam isabet yaparak alışılmışın dışında bir performansla haftaya başladı. İlk 2 maçtan 6 puan almak çok nadir görülen bir durum...
Son dakika golllerinden önce:
Ekli dosyayı görüntüle 97503
Gollerden sonra:
Ekli dosyayı görüntüle 97504
@Dosi @Gerekli24
En son 0 puandaydımErzurum'un 90+6 golüyle birlikte rahat bir nefes aldık. Denizli'nin attığı son dakika golü ise 1 puanımıza mal oldu ancak hasanca'nın da 2 puanına mal olduğu için totalde avantajlı bir gol oldu bizim adımıza.
@pompy ise haftanın ilk 2 maçında tam isabet yaparak alışılmışın dışında bir performansla haftaya başladı. İlk 2 maçtan 6 puan almak çok nadir görülen bir durum...
Gollerden sonra:
@Dosi @Gerekli24
Tam isabet yapmışsın abartılı olmuş ama helal olsun tebrik ediyorum.@Tolstoyevski abartmışmıyım
Erzurum'un penaltısını gördüm nasıl penaltı dedim. Beni ilgilendirmiyor her türlü o maç kayıptı benim için.Erzurum'un 90+6 golüyle birlikte rahat bir nefes aldık. Denizli'nin attığı son dakika golü ise 1 puanımıza mal oldu ancak hasanca'nın da 2 puanına mal olduğu için totalde avantajlı bir gol oldu bizim adımıza.
Gollerden sonra:
@Dosi @Gerekli24
Olaylı ilginç maçları iyi tahmin ediyorsun.@Gerekli24 benim tahminlerim komedi mi @Tolstoyevski
@Tolstoyevski iyice coştu, 1-1 biten Erzurum - Gaziantep maçını tutturmak nedir?
@pompy zaten daha da coşmuş, müthiş bir başarı, helal olsun.
Çok iyi gidiyorsun, tebrikler90+6'nın şansı oldu ama kaç kez son dakikadan patladık ve daha çok böyle şeyler olacaktır 25 hafta var neredeyse.
Bu hafta farklı bir strateji uyguladım zor bir hafta olduğu için. 7 puanı görürsem yeterlidir, uyguladığım stratejiyi zaten göreceksiniz ama patlama ihtimali de yüksek.