Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 16.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaşıracaksınız biliyorum ama tahmin yapmadığım maç kalmadı bu hafta, bakalım kaçta kaçı tutacak. :A @Dosi

Bu hafta tekrardan, bir kez daha @bazinga'yı tutuyorum bu arada, belirtmeden geçmeyeyim... :A Güzel ivme kazanmış, dikkatimi çekti. :A
Bu sefer sen bile durduramayacaksın. 2021'e damga vuracak bomba gibi tahminlerimle geliyorum. :A

Şaşıracaksınız biliyorum ama tahmin yapmadığım maç kalmadı bu hafta, bakalım kaçta kaçı tutacak. :A @Dosi

Bu hafta tekrardan, bir kez daha @bazinga'yı tutuyorum bu arada, belirtmeden geçmeyeyim... :A Güzel ivme kazanmış, dikkatimi çekti. :A
Bakalım Beni geçebilecek misin? :A
O bir kere olur.Şimdi tepetaklak gidebilir.

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Bu sefer sen bile durduramayacaksın. 2021'e damga vuracak bomba gibi tahminlerimle geliyorum. :A
İşte bu, işte özlediğimiz @bazinga, sakallar kesilmiş, çetin geçmesi kesin olan 2021'e hazırlıklar tam anlamıyla tamamlanmış... :A #SenEskiyeBizDeliye #ÇareBazinga

Funny (21).jpg

Bakalım Beni geçebilecek misin? :A
O bir kere olur.Şimdi tepetaklak gidebilir.
Sen de yap şovunu yoldaşım... :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam
Bu ne be :(
Tahminlerim 2020'den kalma.
Şimdi sadece 1 tane değiştirdim. Bakalım ne olacak. Berabere yazdığım bir takımda skor değişikliğine gittim.

Yeter bıktım artık Denizli son dakikalarda atmış yine 3 puan gitti son anda 😡

Erzurum'un 90+6 golüyle birlikte rahat bir nefes aldık. :A Denizli'nin attığı son dakika golü ise 1 puanımıza mal oldu ancak hasanca'nın da 2 puanına mal olduğu için totalde avantajlı bir gol oldu bizim adımıza. :A

@pompy ise haftanın ilk 2 maçında tam isabet yaparak alışılmışın dışında bir performansla haftaya başladı. İlk 2 maçtan 6 puan almak çok nadir görülen bir durum...

Son dakika golllerinden önce:

Ekran görüntüsü 2021-01-02 152608.jpg

Gollerden sonra:

Ekran görüntüsü 2021-01-02 153222.jpg

@Dosi @Gerekli24

5'e düşen fark birden 11'e çıktı. Moral bozmadı değil ama lig uzun maraton ilk 20 haftada hedef liderle 5 puan fark. Sonrasına bakacağız.

Erzurum'un 90+6 golüyle birlikte rahat bir nefes aldık. :A Denizli'nin attığı son dakika golü ise 1 puanımıza mal oldu ancak hasanca'nın da 2 puanına mal olduğu için totalde avantajlı bir gol oldu bizim adımıza. :A

@pompy ise haftanın ilk 2 maçında tam isabet yaparak alışılmışın dışında bir performansla haftaya başladı. İlk 2 maçtan 6 puan almak çok nadir görülen bir durum...

Ekli dosyayı görüntüle 97503

Gollerden sonra:

Ekli dosyayı görüntüle 97504

@Dosi @Gerekli24
@Tolstoyevski abartmışmıyım

Gollerden sonra:

@Dosi @Gerekli24
En son 0 puandaydım :A

Sonra 2 puan ardından 1 puan aldım demek ki :A bunada şükür :Z

@pompy 😱 tebrikler :Z

Gollerden sonra:

@Dosi @Gerekli24
Erzurum'un penaltısını gördüm nasıl penaltı dedim. Beni ilgilendirmiyor her türlü o maç kayıptı benim için.

Olaylı ilginç maçları iyi tahmin ediyorsun.

@Tolstoyevski iyice coştu, 1-1 biten Erzurum - Gaziantep maçını tutturmak nedir? :A

@pompy zaten daha da coşmuş, müthiş bir başarı, helal olsun. :A
En son 0 puandaydım :A

Sonra 2 puan ardından 1 puan aldım demek ki :A bunada şükür :Z

@pompy 😱 tebrikler :Z

90+6'nın şansı oldu ama kaç kez son dakikadan patladık ve daha çok böyle şeyler olacaktır 25 hafta var neredeyse. :A

Bu hafta farklı bir strateji uyguladım zor bir hafta olduğu için. 7 puanı görürsem yeterlidir, uyguladığım stratejiyi zaten göreceksiniz ama patlama ihtimali de yüksek. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
90+6'nın şansı oldu ama kaç kez son dakikadan patladık ve daha çok böyle şeyler olacaktır 25 hafta var neredeyse. :A

Bu hafta farklı bir strateji uyguladım zor bir hafta olduğu için. 7 puanı görürsem yeterlidir, uyguladığım stratejiyi zaten göreceksiniz ama patlama ihtimali de yüksek. :A
Çok iyi gidiyorsun, tebrikler :bhr:
Kg96RQ.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...