Arka Sokaklar izlemeye devam mı hocam?orda çalışmakta isterdim celtic store vardı
Arka Sokaklar izlemeye devam mı hocam?orda çalışmakta isterdim celtic store vardı
evet @coninoArka Sokaklar izlemeye devam mı hocam?
Ben de eskisi kadar olmasa da izliyorum takip ediyorum eskiden hiçbir bölümünü kaçırmadan izlerdim sizin burada yorumlarınızı okurdum.
Zaten benim eve uğramıyordu
Bize de hiç gelmedi pofuduk dayı oysa onunla çaya püskevit batırabilirdik ahh ahhZaten benim eve uğramıyordu
@Forumdash ın yerini bilsek...
Çay Pesküvi bak buda iyiymişBize de hiç gelmedi pofuduk dayı oysa onunla çaya püskevit batırabilirdik ahh ahh
Adam ne gizli saklı beeee.....inini bulsam basacam@Forumdash ın yerini bilsek...
Yaşadığı şehri geçtim, ismini dahi bilmiyoruz.Adam ne gizli saklı beeee.....inini bulsam basacam
https://fav10.net/forum/threads/the_erinch-10-000ler-kulübünde.303163/Yaşadığı şehri geçtim, ismini dahi bilmiyoruz.
Abim Şafak operasyonu düzenleyecek.
Tamam da kanka kimse müslüman noel kutlamaz demedi konuda niye böyle giriş yaptın şimdiHala bunun farkı anlaşılamadı ülkemizde ya.
Yeni yıl = Yılbaşı aynı anlamda kelimedir. Ve bizim kutladığımız budur. 31 Aralık akşamı kutlanır.
Noel, hristiyanların kutlayıp müslümanların kutlamadığı 25 Aralık civarı başlayan bir haftayı bulan bir kutlamadır.
Hala karıştırmayın şunları sonra müslüman yılbaşı kutlamaz diye absürt saçma şeyler ortaya çıkıyor.
3 kelime de aynı anlammış gibi geçiyor konuda o yüzden dedim.Tamam da kanka kimse müslüman noel kutlamaz demedi konuda niye böyle giriş yaptın şimdi
Merhaba;3 kelime de aynı anlammış gibi geçiyor konuda o yüzden dedim.
Hazır paketler var..herşey içinde.Çam ağacı süslemesi yapmaya başladım, reklam gibi olmasın ama HepsiBurada'da çok güzel ürünler var.
ama ayrı ayrı alıp süslemek de güzel bir heyecanı ve keyfi var abi.Hazır paketler var..herşey içinde.