Yeme-İçme Antep Fıstığı

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Çok lezzetli ancak bir o kadar da pahalı bir kuruyemiş fıstık türüdür. Kabuğunu çıkarabilmek başlı başına keyif verir ya da sinir eder.

5a1bc7adc9de3d080833acf4.jpg

Karışık kuruyemişlerde arasından ilk önce seçip ayırdığım kuruyemiş türüdür.

Ağzı kapalı olanları kaplumbağa misalidir, içine kapanık bir yapısı varsa mümkün değildir ayırmanız.

Bütün bunların yanında pahalı olması ise kötü bir durumdur. Kuruyemiş çeşitleri arasında en pahalı olanıdır herhalde.

Normal fıstığı hiç sevmem midemi de bulandırıyor.(gerçek manada) Ancak bu Antep fıstığını çok severim ancak o kadar pahalı ki uzun süredir de yemedim sanırım.

%80'i Urfa'da üretilen ama isminin neden Antep fıstığı olarak lanse edildiğini anlayamadığım kuruyemiş türü.

Kaliforniya fıstıklarıyla özlem gideriyoruz anca. :A

30-40 Euro olarak görüyorum Almanya'da. @kerem beni yalanla lütfen, "onlar kalitesiz. Çöpten toplanılıp satışa sunulan çürük fıstıklar" de...
Paketlenmiş 500 gram fıstığın fiyati 6 € oluyor genelde. Benim satın aldığım taze fıstığın kilo fiyati ise 20-25 arasında değişiyor. Tırnak içindeki cümlenin doğru olma ihtimali imkansız. :A

%80'i Urfa'da üretilen ama isminin neden Antep fıstığı olarak lanse edildiğini anlayamadığım kuruyemiş türü.

Kaliforniya fıstıklarıyla özlem gideriyoruz anca. :A

Paketlenmiş 500 gram fıstığın fiyati 6 € oluyor genelde. Benim satın aldığım taze fıstığın kilo fiyati ise 20-25 arasında değişiyor. Tırnak içindeki cümlenin doğru olma ihtimali imkansız. :A
Ben ağlamaya gidiyorum.

• Üzücü
Reactions: kerem and Gerekli24
Olsada olur, olmasada olur dediğim kuruyemiş :A
Pek fazla aramam yani :A