Öğrenmenin yaşı ve sınırı yok Emrecim.İlginç, yeni bir şey daha öğrenmiş oldum ama cidden şaşırtıcı. 😱
Öğrenmenin yaşı ve sınırı yok Emrecim.İlginç, yeni bir şey daha öğrenmiş oldum ama cidden şaşırtıcı. 😱
bağırma abiyeee taş olursun taşşşş
işimiz buÜşenmemiş Gif aramış
MeleklerYılbaşını 3 yıl arkadaşların evinde, 3 yıl yol arkadaşlımla dışarda geçirdim
Onun dışında benim için sıradan bir günden farkı yok.
------
Edit: 1 yıl da ps4 kafede geçirdim 2016 yılbaşını tanıdık ps kafeci abilerle geçirdik. Dedik ps kafe açık mı yılbaşında size açık gelin dediler
Abur, cuburu aldık arkadaşla gece 10'dan sabah 6'ya kadar fifa attık en garip yılbaşımdır
Yılbaşı harici de bakılabilir yılbaşına indirgemek mantıklı değilMelekler
🤫Yılbaşı harici de bakılabilir yılbaşına indirgemek mantıklı değil
Almadım, hiç öyle bir adetim yok benim. Anca arkadaşlar arasında hediye çekilişi yapardık o kadar.@dreamy Bana yılbaşı hediyesi aldın mı?
tamam kurada ben çıktımAlmadım, hiç öyle bir adetim yok benim. Anca arkadaşlar arasında hediye çekilişi yapardık o kadar.
Sen hakkını kaybettin @Forumdash Dedene söyleBana kim alacak?
Salın beni ben de Noel yılbaşı ruhu yok. O ruh sizde kalsın
geçen yıl irlandada yılbaşı kutlanmıştı hatta dayanamadım saat farkına 3 saat fark vardı @bazinga @conino @ÖzgürPek çok şey gibi yılbaşıları da çocukken daha anlamlıydı, renkliydi. Hiçbir zaman özel kutlamalar yapan biri falan olmadım ama her yerin süslenmesi, özellikle televizyonda her dizinin ve programın özel bölümlerinin yayınlanması heyecan vericiydi... Şimdi O Ses Türkiye dışında anlamı kalmadı.
O değil de geçen sene şu günler Almanya'da Noel marketlerini geziyordum, şimdi aylardır yan sokağa bile çıkmadım neredeyse. Yabancılardaki yılbaşı çok başka gerçekten, başka ülkelerde de yaşamak isterim o tecrübeyi ilerleyen yıllarda. Size de tavsiye ederim yurtdışı çıkma hedefiniz varsa Aralık'a denk getirmenizi.
netflixde ki yeni yıl ile ilgili filmleri izlemeni tavsiye ederim..içine neşe pompala.Salın beni ben de Noel yılbaşı ruhu yok. O ruh sizde kalsın
P.T.T Bu yılın favorisi olacak.Korona var üstüne karantina var bu yüzden PTT gireceğiz mecbur, bir dahaki yıl başında bu beladan kurtulmamız dileğiyle...
ben irlandada geçen yıl yılbaşı kutlarken customer house @The_Erinchnetflixde ki yeni yıl ile ilgili filmleri izlemeni tavsiye ederim..içine neşe pompala.
------
P.T.T Bu yılın favorisi olacak.
Bu arada AMİN.
İnşAllah seneye gene İrlandada olursun .ben irlandada geçen yıl yılbaşı kutlarken customer house @The_Erinch
orda çalışmakta isterdim celtic store vardıİnşAllah seneye gene İrlandada olursun .
Herkes sevdikleriyle,istediği yerde,sağlıkla kutlar.