Hande Soral 'Bir Zamanlar Çukurova'da Hangi Karakteri Canlandıracak?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,656
Puanı
1,060
EpL8BciXYAE2AO_.jpg

Hande Soral 'Bir Zamanlar Çukurova'da hangi karakteri canlandıracak?

Yapımcılığını Tims & B 'nin, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği, kadrosunda; Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Kerem Alışık, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu ve Selin Yeninci'nin yer aldığı, kadrosuna Hande Soral'ın da dahil olduğu dizide ünlü oyuncu Ümit rolünü canlandıracak.

Şehre attığı ilk adımla güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken ve aynı zamanda esrarengiz bir havaya da sahip Ümit Çukurova’nın kurallarını yıkmaya geliyor.

"Bir Zamanlar Çukurova" yeni bölümüyle Perşembe akşamı ATV'de!

EpL7_gDXUAAeAEX.jpg

• Beğendim
Reactions: Dosi
Dizideki isimler çok farklı oluyor hep :A
Yani fazla yaygın olmayan :A diğer dizilerden farklı kılıyor bu durum

Yılmaz ve Demir mi farklı. :A
Şuan yorumladığım oyuncu kadın oyuncu ve onu demek istemiştim. Klişe yaygın isimler yok öne çıkan kişilerde.
Hünkar
Ümit
Behice
Hamine
Fadik
Saniye
Müjgan ve Züleyha'da öyle yaygın isimler değil.

Yeterlidir herhalde :A @serhatt

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: serhatt and Aserat
Şuan yorumladığım oyuncu kadın oyuncu ve onu demek istemiştim. Klişe yaygın isimler yok öne çıkan kişilerde.
Hünkar
Ümit
Behice
Hamine
Fadik
Saniye

Ümit gayet yaygın bir isim daha çok erkeklerde kullanılsa da. Son üç isim de farklı değil. :A

Ümit gayet yaygın bir isim daha çok erkeklerde kullanılsa da. Son üç isim de farklı değil. :A
Yahu dizilerde sık sık kullanılan isimlermi? Elbet dizi dünyası harici hepsi olan isimler :A ben diğer dizilerden farklı kılan diyorum. Dizilerde sık kullanılmayan isimleri alıyorlar (özellikle kadın oyuncular) tabi bu bu birazda dönem dizisi olduğundan ve bu da herşeyi nekadar iyi düşündüklerini göstermekte :Z

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Yahu dizilerde sık sık kullanılan isimlermi? Elbet dizi dünyası harici hepsi olan isimler :A ben diğer dizilerden farklı kılan diyorum. Dizilerde sık kullanılmayan isimleri alıyorlar (özellikle kadın oyuncular) tabi bu bu birazda dönem dizisi olduğundan ve bu da herşeyi nekadar iyi düşündüklerini göstermekte :Z
Bunları düşünceklerine senaryoyu iyi düşünselermiş keşke. :A

• Güldürdün
Yılmaz ve Demir mi farklı. :A
Zaten sadece bu isimleri öne sürüp farklı mı diye sormak yalnızca sana yakışırdı. :A @Dosi
------

Hünkar
Ümit
Behice
Hamine
Fadik
Saniye

Ağzının payını vermişsin yine harikasın. :Z
------

Bunları düşünceklerine senaryoyu iyi düşünselermiş keşke. :A
Senaryomuz harika gidiyor ki, üçüncü sezonumuzla hala zirvedeyiz, bazıları gibi yarı yarıya düşmedik. :A @Dosi

• İlginç
  • Harika
Reactions: Aserat and Dosi
Zaten sadece bu isimleri öne sürüp farklı mı diye sormak yalnızca sana yakışırdı. :A @Dosi
------

------

Senaryomuz harika gidiyor ki, üçüncü sezonumuzla hala zirvedeyiz, bazıları gibi yarı yarıya düşmedik. :A @Dosi
@Aserat 'ın hemen atlamasına şaşırmadım. Beklenen tepki :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and serhatt
------

------

@Aserat 'ın hemen atlamasına şaşırmadım. Beklenen tepki :A
Hazmedemiyor çünkü başarısını dizinin. :A

• Güldürdün
Bir Zamanlar Çukurova'da hikaye yeniden yazılıyor. Sevda'nın diziye girmesi, Hünkar'ın ölmesi, Yılmaz'ın ölmesi, Gaffur'un Almanya serüveni ve son olarak Ümit karakterinin Çukurova'ya gelmesi... Demir ve Züleyha aşkı alevlenecek ve Ümit ise bu aşkın yeni düşmanı olacak...