Başka kanalda olsa yine izler miydin?SEN ÇAL KAPIMI ADLI CANIM DİZİME.
Başka kanalda olsa yine izler miydin?SEN ÇAL KAPIMI ADLI CANIM DİZİME.
Netten ben şu an geceleri MASUMLAR APARTMANI, DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR VE SADAKATSİZ bakıyorum. Dizi çok iyi olursa bakarım ben ancak.😉😉Başka kanalda olsa yine izler miydin?
Ben onu sormadım, Sen Çal Kapımı dizisi başka kanalda yer alsa yine izler miydin?Netten ben şu an geceleri MASUMLAR APARTMANI, DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR VE SADAKATSİZ bakıyorum. Dizi çok iyi olursa bakarım ben ancak.😉😉
çok iyi olduğu için tabii ki evet. FOX'um dizi yapmada vehaberlerde 1.Ben onu sormadım, Sen Çal Kapımı dizisi başka kanalda yer alsa yine izler miydin?
Neden atv, Star, Kanal D veya Show değil de FOX peki? Ne zaman neden başladı bu hayranlık?çok iyi olduğu için tabii ki evet. FOX'um dizi yapmada vehaberlerde 1.
en baştan. canım kanalım benim o.Neden atv, Star, Kanal D veya Show değil de FOX peki? Ne zaman neden başladı bu hayranlık?
Tamam da neden illa FOX?en baştan. canım kanalım benim o.
sizler bunu anlayamazsınız.Tamam da neden illa FOX?
İşte söylersen anlamak istiyoruz.sizler bunu anlayamazsınız.
en kaliteli ve en güzel kanal da ondan. bunu halen göremeyenler var.İşte söylersen anlamak istiyoruz.
Bence bir kanala bağlanmak ve onu kayırmak, sadece onu izlemek gereksiz bir şey. Bütün ulusal kanallar birbirine benziyorlar çünkü.en kaliteli ve en güzel kanal da ondan. bunu halen göremeyenler var.
hiç de bile FOX'um bambaşka gerek haberler yönünden gerek dizi (kalite). bunu anlayamamışsın sen de.Bence bir kanala bağlanmak ve onu kayırmak, sadece onu izlemek gereksiz bir şey. Bütün ulusal kanallar birbirine benziyorlar çünkü.
Haber konusunda katılabilirim ama dizi konusunda böyle düşünen tek kişi olabilirsin. Her kanalda olduğu gibi FOX'ta da kalitesiz ve tutmayan dizi vardı. 2016/2017 sezonunu çabul unutmuşsun sanırım.hiç de bile FOX'um bambaşka gerek haberler yönünden gerek dizi (kalite). bunu anlayamamışsın sen de.
hiçbir kanalın her dizisi tutmaz ki zaten unutma bunu. tutmayanlar da çok kaliteliydi, millet değerini bilemedi! 😡Haber konusunda katılabilirim ama dizi konusunda böyle düşünen tek kişi olabilirsin. Her kanalda olduğu gibi FOX'ta da kalitesiz ve tutmayan dizi vardı. 2016/2017 sezonunu çabul unutmuşsun sanırım.
Hayır Haluk, hepsinin kaliteli olmasına imkan yok. FOX'un dizi konusunda diğer kanallardan farkı yok, bu daha çok yapımcı, senaryo ve cast'la alakalı. Bunu kabullenmelisin.hiçbir kanalın her dizisi tutmaz ki zaten unutma bunu. tutmayanlar da çok kaliteliydi, millet değerini bilemedi! 😡
öyle san sen.Hayır Haluk, hepsinin kaliteli olmasına imkan yok. FOX'un dizi konusunda diğer kanallardan farkı yok, bu daha çok yapımcı, senaryo ve cast'la alakalı. Bunu kabullenmelisin.
Öyle zaten, öyle olmadığını sanmaya devam etmesen iyi olur.öyle san sen.