1.Tur - En İyi 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' 🎵🎶 | 3.Grup

Hangi 3 ismin yorumu daha iyi?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,804
Puanı
1,060
31705161_230214357734065_8064706516000702464_n.jpg

Proje Albümü etkinliğinin ilki için 'Yıdlız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünü seçtim. Büyük bir ilgi gören albümde 39 ismin yorumladığı Yıldız Tilbe şarkıları yer alıyor. Sizlerin oyları ile en beğenilenini seçeceğiz.

İlk turda 8 grup olacak. İlk etapta 5 gün boyunca ilk 3 gruba oylamanızı bekliyorum.

En fazla 3 şarkıyı oylayabilirsiniz. Oy değiştirmek yok. Yanlış oylama yaparsanız bunu anında belirtmeniz gerekir.

İşte oylanacak şarkılar:
Sibel Can - Emi

Gülşen - Delikanlım

Hakan Altun - Dayan Yüreğim

Hande Yener - Kış Güneşi

Kutsi - Çok Zor

Etkinlik zamanı üye olup sonradan online olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır ve eşitlik durumunda eşit oy alanlar birlikte bir üst tura yükselecektir.

Delikanlım
Kış Güneşi

Albümü ilk dinlediğimde de Hakan Altun'un Dayan Yüreğim yorumunu beğenmemiştim, yine beğenemedim. :( Gül gibi şarkıyı nasıl batırmış. :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Delikanlım
Kış Güneşi

Albümü ilk dinlediğimde de Hakan Altun'un Dayan Yüreğim yorumunu beğenmemiştim, yine beğenemedim. :( Gül gibi şarkıyı nasıl batırmış. :F
Ben o yorumu dinlemedim henüz, oyüzden daha oylamadım.Gün içinde karar veririm. Umarım yazdığın kadar batırmamıştır :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Gülşen - Delikanlım
Kutsi - Çok Zor

Zayıf bir grup. Dayan Yüreğim, Emi, Kış Güneşi gibi A sınıfı şarkılar ne hale gelmiş. Kutsi’nin seslendirdiği parçanın orijinalini hiç dinlememiştim eğer bilseydim onu da seçmeye elim varmazdı belki, bu haliyle iyi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gülşen - Delikanlım (Kesinlikle projenin yıldız şarkılarından biriydi, hala çok severek dinliyorum. Böyle efsane bir şarkıyı Gülşen hiç sırıtmadan, Yıldız'ın çizgisinde harika bir şekilde okudu. İlk oyumu gözü kapalı oraya kullandım.)

Hakan Altun - Dayan Yüreğim (Bu şarkıyı Yıldız'dan çok Hakan Altun'dan dinlemeye başladım, Hakan Altun'un ses büyüsüne çok da güzel gitti şarkı.)

Son oyumu aslında Sibel Can'a atacaktım ama yanlışlıkla Kutsi'ye gitti. Neyse, sıkıntı değil. :D

Ahaha beğenmeyeceğini biliyordum. :A
Ben de Yiğit'in beğeneceğini tahmin etmiştim :A
Gülşen - Delikanlım (Kesinlikle projenin yıldız şarkılarından biriydi, hala çok severek dinliyorum. Böyle efsane bir şarkıyı Gülşen hiç sırıtmadan, Yıldız'ın çizgisinde harika bir şekilde okudu. İlk oyumu gözü kapalı oraya kullandım.)

Hakan Altun - Dayan Yüreğim (Bu şarkıyı Yıldız'dan çok Hakan Altun'dan dinlemeye başladım, Hakan Altun'un ses büyüsüne çok da güzel gitti şarkı.)

Son oyumu aslında Sibel Can'a atacaktım ama yanlışlıkla Kutsi'ye gitti. Neyse, sıkıntı değil. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...