Adaş aslında Utku beyciğim, sürekli içip içip emir veren komutan Pixis'e daha çok benziyor gibi.
İki leş dondurdunuz kanımı...İğrençsin... Old Jean'a benzettiğim için teşekkür etmen gerekirken şu tavırlara bak...
Adaş aslında Utku beyciğim, sürekli içip içip emir veren komutan Pixis'e daha çok benziyor gibi.
İki leş dondurdunuz kanımı...İğrençsin... Old Jean'a benzettiğim için teşekkür etmen gerekirken şu tavırlara bak...
Yılan Hikayesi yayınladığında memoli ye özenirdim.Ama Hekimoğlu bana uymaz.
Kanka sadece Dosi'yi cevaplayacan
TBBT- bazinga
The Big Bang Theory diye bir dizi Ozan'ın nicki ordan geliyor başrol sürekli bazinga diyor@xdragxx TBBT nedir?
Bende diyorum bunun adı niye böyle bi tuhaf diye 😅😅The Big Bang Theory diye bir dizi Ozan'ın nicki ordan geliyor başrol sürekli bazinga diyor
Bir Başkadır - HilmiTBBT- bazinga
tolstoyevski?
Çok incesin ama onun kadar komik değilim maalesef. Belki durgunluğu nedeniyle Doktor Hanım olabilir.
Cevabınızı verip oyuna devam edin be kardeşimÇok incesin ama onun kadar komik değilim maalesef. Belki durgunluğu nedeniyle Doktor Hanım olabilir.
Çok incesin ama onun kadar komik değilim maalesef. Belki durgunluğu nedeniyle Doktor Hanım olabilir.