Konu düzenlendi. Burcu Biricik ile birlikte Sevinç Erbulak ve Elif Ceren Balıkçı da konuk oluyor.
Sevinç Erbulak çok severim ben iyi olmuş gelmesi
Konu düzenlendi. Burcu Biricik ile birlikte Sevinç Erbulak ve Elif Ceren Balıkçı da konuk oluyor.
Evet, geçen gün Instagram'da profiline baktım. Dizisi falan yok mu diye, sürpriz oldu. Ama keşke izlediğim bir diziye gelseydi.Sevinç Erbulak çok severim ben iyi olmuş gelmesi
Evet, geçen gün Instagram'da profiline baktım. Dizisi falan yok mu diye, sürpriz oldu. Ama keşke izlediğim bir diziye gelseydi.
Bana göre değil abla.Emre Kırmızı odaya izle yaw
Çok fazla dram, bana içinde komedi olan dramlar gerek.Ney sana göre acaba yaa
Çok fazla dram, bana içinde komedi olan dramlar gerek.
Meliha'ya sanırım (yanlış hatırlıyor olabilirim) böm böm bakmıştı. O yüzden o karaktere gıcığım.Kırmızı oda da komedi var Tunayı severdin valla hoş bu ara Tuna geri planda
Meliha'ya sanırım (yanlış hatırlıyor olabilirim) böm böm bakmıştı. O yüzden o karaktere gıcığım.
Yılbaşı arası olursa belki aradan çıkarabilirim diziyi. Merak etmiyor değilim.Yaa Tuna çok tatlı ben çok seviyorum onu Meliha ona garip geldiği için öyle bakmıştı sonra oda çok sevmişti Melihayı
Yılbaşı arası olursa belki aradan çıkarabilirim diziyi. Merak etmiyor değilim.
Hepsi de çok iyi oyuncular.Konu düzenlendi. Burcu Biricik ile birlikte Sevinç Erbulak ve Elif Ceren Balıkçı da konuk oluyor.
Seriyi bozmamak adına sadece onun sahnelerine bakabilirimBurcu tüm dizilerini izlediğim nadir oyunculardan biri demiştin bu haftaya birlikte bunu da izleyip takımı tamamlamaya ne dersin. @Dosi
Kalanını da izlesen seversin aslında ama neyse.Seriyi bozmamak adına sadece onun sahnelerine bakabilirim
Çok reytingi varmış gibi en sona koymuşlar, şaka gibi.
Konuşmaları pek işe yaramamış gibi abla. Geçen haftaya göre az da olsa düşmüş her grupta.Öyle diyorsunda twiiterde tt olmuş herkes Burcu Biriciği konuşuyor