Burcu Biricik, Sevinç Erbulak ve Elif Ceren Balıkçı 'Kırmızı Oda'ya Konuk Oluyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
resize-dsc-7371-KduA.jpg

resize-dsc-7106-O0N0.jpg

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'ya sürpriz konuk!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral ve Gülçin Kültür Şahin'in paylaştığı yapımın bu hafta yayınlanacak olan bölümüne Burcu Biricik, Sevinç Erbulak ve Elif Ceren Balıkçı konuk olacak.

Kırmızı Oda, yeni bölümüyle Cuma 20.00'de TV8'de!

Son düzenleme:
5d2d8e61ec10bb3888917144.jpg

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'ya sürpriz konuk!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral ve Gülçin Kültür Şahin'in paylaştığı yapımın bu hafta yayınlanacak olan bölümüne Burcu Biricik konuk olacak.

Kırmızı Oda, yeni bölümüyle Cuma 20.00'de TV8'de!

Yine etkileyici bir konu geliyor yaa ah Selvimm çıkıcak sonunda dışarıya :T

Burcu Biricik hayranı olarak onu KIRMIZI Odada görmek beni mutlu etti...Hikayeside baya iddalı görünüyor...
Selvi bir adım atıyor sonunda...Bari oğlunun mezarına gitse...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu arada harika konuk. Fatma için sabırsızlanırken Burcu’yu böyle bir işte görmek çok güzel oldu. :Z Binnur Kaya ile karşılıklı oynayacakları için de ayrı sevindim. :bhr: Fragmanda bile çok iyi görünüyor. :Z

Cem Karcı daha önce çalıştığı yakın isimleri toplamaya devam ediyor darısı Sedef’e. :A :A

• Harika
Reactions: Aserat
Öncelikle gerçekten inanılmaz bir sürpriz oldu. Instagram'dan birinin bunu yazdığını görmüştüm ama uydurmadır deyip aldırmamıştım o yüzden fragmanı görünce sevinçten havalara uçtum. :Z Farklı kuşaklardan hayranı olduğum iki kadın oyuncuyu aynı sahnelerde (ve belli ki uzun sürecek bir hikayeyle) izleyecek olmak muhteşem oldu ki Doktor Hanım ve Boncuk ilişkisini de yine gözlerden kalpler fırlaya fırlaya takip edeceğiz galiba. :bhr: Üstelik kendisini Hayat Şarkısı'ndan sonra yine Cem Karcı dizisinde görecek olmak da ballı kaymak oldu gelsin izlemeye doyulamayacak sahneler. :Z

Bu arada dikkatimi çeken bir diğer şey de OGM'nin bu tarz oyuncu haberlerini çok iyi saklaması. Birsen Altuntaş her diziden haberleri önceden yaparken Kırmızı Oda'daki çoğu konuktan (Masumlar Apartmanı'nda da Tansel Öngel'den) fragmanlarda veya bölümlerde görünce haberimiz olmuştu tebrikler valla. :A

@Aserat göbek atıyordur şimdi. :A
Modumu böyle özetliyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bu arada harika konuk. Fatma için sabırsızlanırken Burcu’yu böyle bir işte görmek çok güzel oldu. :Z Binnur Kaya ile karşılıklı oynayacakları için de ayrı sevindim. :bhr: Fragmanda bile çok iyi görünüyor. :Z

Cem Karcı daha önce çalıştığı yakın isimleri toplamaya devam ediyor darısı Sedef’e. :A :A
Aslında Menajerimi Ara'da görmek de güzel olurdu ve buraya gelmesine pek ihtimal vermiyordum ama oyunculuğunu göstereceği bir yapım olduğu için de inanılmaz sevindim. :Z Ekin manyağı onu da itinayla harcardı çünkü. :A

Konu düzenlendi. Burcu Biricik ile birlikte Sevinç Erbulak ve Elif Ceren Balıkçı da konuk oluyor.
Yine etkileyici bir konu geliyor yaa ah Selvimm çıkıcak sonunda dışarıya :T
Burcu Biricik hayranı olarak onu KIRMIZI Odada görmek beni mutlu etti...Hikayeside baya iddalı görünüyor...
Selvi bir adım atıyor sonunda...Bari oğlunun mezarına gitse...
Of o çok kötü olacak abla ya. :(
Konuya senin tepkin için geldim :A
Çok güzel bir hamle dizi adına.

Konuyu görür görmez @Aserat ve senin konuya "HARİKA " ifadesini attığını tahmin ettim. Eray'ı yanıltmadı , sen yanılttın. :A
BEN ŞU ANDA NEFES ALMIYORUM ARKADAŞLAR ÖLDÜM BEN ÖLDÜM ÖLDÜM BAZEN BENİM TÜRKÇE YETMİYOR ÖLDÜM