Sen daha açelyayı izlemedinmi
Yok abla. İlk olacak bu sanırım.
Sen daha açelyayı izlemedinmi
Yok abla. İlk olacak bu sanırım.
İnci Türkay ile özdeşleşti o karakter, belki sonradan alışırız ama belli olmaz.Hele ondan eğer izleyseydin Açelya bu role yakışacağını anlardın
Ben Açelya’nın daha önceki projelerini izlememe rağmen yakıştırmadım. İnci Türkay gibi olamaz. Bunun izleyip izlememekle alakası yok iyi bir oyuncu ama Betüş rolüne olmaz.Hele ondan eğer izleyseydin Açelya bu role yakışacağını anlardın
İnci Türkay ile özdeşleşti o karakter, belki sonradan alışırız ama belli olmaz.
Ben Açelya’nın daha önceki projelerini izlememe rağmen yakıştırmadım. İnci Türkay gibi olamaz. Bunun izleyip izlememekle alakası yok iyi bir oyuncu ama Betüş rolüne olmaz.
aynen öyle
bir dahamı evlenecek inci türkay aynı olaylar bir daha 240.bölümün sonundan başlasalar sıkıntı yaşarlarBen Açelya’nın daha önceki projelerini izlememe rağmen yakıştırmadım. İnci Türkay gibi olamaz. Bunun izleyip izlememekle alakası yok iyi bir oyuncu ama Betüş rolüne olmaz.
İzledim diyorum zaten İnadına Aşk’ta, Kaçak Gelinler’de ve Meryem’de. Ama Açelya’dan bir Betüş olduramadım.var izleseydin anlardın beni
İzledim diyorum zaten İnadına Aşk’ta, Kaçak Gelinler’de ve Meryem’de. Ama Açelya’dan bir Betüş olduramadım.
bir dahamı evlenecek inci türkay aynı olaylar bir daha 240.bölümün sonundan başlasalar sıkıntı yaşarlar
Sayın Gs'li dostum sizce yeni Sadık kim olur?Madem Sihirli Annem dizisi yapacaksınız o zaman ilk kadroyu yeniden bir araya getirmeniz gerekirdi. Bu haliyle umutsuz vaka maalesef..
Anlatamıyorum sanırım. Ama neyse bu sefer uzatmaya niyetim yok. Bana göre kadronun yenilenmesi güzel ama Açelya bu role olmaz diyorum.Birde Betüş olarak izle anlarsın
Anlatamıyorum sanırım. Ama neyse bu sefer uzatmaya niyetim yok. Bana göre kadronun yenilenmesi güzel ama Açelya bu role olmaz diyorum.
bu foruma bir baktılar özellikle benim yazdığım bölümlere olmadığını anlayınca çünkü tekrardan en başa dönülmez sıkıntı olur devamını yazsalar nasıl çevirecekler o hafta içi her gün biraz habersiz oldu @serhattKötünün iyisi. Sihirli Annem'i yeniden yapacağına duyunca sevinmiştim, fakat bu versiyona asla para vermem, eski kadro olacak sanıyordum.
Anlatamıyorum sanırım. Ama neyse bu sefer uzatmaya niyetim yok. Bana göre kadronun yenilenmesi güzel ama Açelya bu role olmaz diyorum.
O eski kadroyla devamını çekseler senaryoyla içinden çıkılmaz başa dönmeleri lazım yapım şirketide farkında her halde o stardaki bölümleri tam denklem problemi einstein bile gelse çıkamaz içinden @beroEski kadro olmayacaksa hiç çekilmesin daha iyi
Sihirli annemin einstein problemini aşan bölümlerini seyrettin miAnlatamıyorum sanırım. Ama neyse bu sefer uzatmaya niyetim yok. Bana göre kadronun yenilenmesi güzel ama Açelya bu role olmaz diyorum.