- Reaksiyon puanı
- 114,365
- Puanı
- 1,060
Her şey o uğursuz boncukla başladı... Bitirdi bizi resmen... @MEnesBen yerimi koruyup @12.Adam @MEnes ve @xdragxx ile biraz ara açıp @Tolstoyevski 'ye bir adım kaldı yetişmeye
Yalnız ben böyle iyi gitmeyi beklemiyordum bu hafta
Bak üst mesajda da varHer şey o uğursuz boncukla başladı... Bitirdi bizi resmen... @MEnes
Bu gidişle hepimiz bu boncuktan nasibimizi alacağız, gören herkes ama @hasanca göremeyeceği için onunla şampiyonluk yarışı vermek zorunda kalacaksın...Bak üst mesajda da var
Yahu ben kazanmam. Ben sadece size çelme takmak için varımBu gidişle hepimiz bu boncuktan nasibimizi alacağız, gören herkes ama @hasanca göremeyeceği için onunla şampiyonluk yarışı vermek zorunda kalacaksın...
Ama 2.olan da şampiyon sayılıyordu o forumda olmadığı için 😱
(paranteze hangi gifin geleceğini söylememe gerek yok sanırım ama atmaya üşeniyorum artık... )Yahu ben kazanmam. Ben sadece size çelme takmak için varım
Hedef ilk 10 içinde olmak
Nazar edeceksiniz beni(paranteze hangi gifin geleceğini söylememe gerek yok sanırım ama atmaya üşeniyorum artık... )
İyi değilim, bu hafta paramparça oldum...Ben yerimi koruyup @12.Adam @MEnes ve @xdragxx ile biraz ara açıp @Tolstoyevski 'ye bir adım kaldı yetişmeye
Yalnız ben böyle iyi gitmeyi beklemiyordum bu hafta
Durumum TS'den iyi.7.hafta sonuçları belli oldu...
Haftaya 9 maçın 9'unda da doğru tahmin yaparak aşılması çok zor bir rekora imza atan ve tam 19 puan toplayıp bir hafta içerisinde şimdiye kadar alınmış en yüksek puanı almayı başaran @Felon damgasını vurdu.
9'de 8 yaparak yine çok iyi bir peformans ortaya koyan @hasanca ise liderlik koltuğunda 5 puan öne geçti.
Ekli dosyayı görüntüle 94588
Küme düşme hattından sadece 7 puan uzaktasın.Lig uzun bir maraton.Sessiz sessiz geliyorum
Üzüldümİyi değilim, bu hafta paramparça oldum...
Her şey o uğursuz boncukla başladı... Bitirdi bizi resmen... @MEnes
@Sherlock un görseli @Tolstoyevski ye ilacın yan etkisi olarak geri döndü.Bak üst mesajda da var
Şimdilik ilk 10Küme düşme hattından sadece 7 puan uzaktasın.Lig uzun bir maraton.
Hedefin Ligi kaçıncı sırada bitirmek?
İyi değilim, bu hafta paramparça oldum...
Israrcı mı oldun? Ben niye hatırlamıyorum.😳Bu yarışma da tam aradığın kanmış o halde ama ısrarcı olmasak katılacağın yoktu buna rağmen..
Forumun hayaleti @hasancaBu gidişle hepimiz bu boncuktan nasibimizi alacağız, gören herkes ama @hasanca göremeyeceği için onunla şampiyonluk yarışı vermek zorunda kalacaksın...
Ama 2.olan da şampiyon sayılıyordu o forumda olmadığı için 😱