'Sihirli Annem'in Yeni Betüş'ü Belli Oldu! | Exxen

:A Hele ondan eğer izleyseydin Açelya bu role yakışacağını anlardın
Ben Açelya’nın daha önceki projelerini izlememe rağmen yakıştırmadım. İnci Türkay gibi olamaz. Bunun izleyip izlememekle alakası yok iyi bir oyuncu ama Betüş rolüne olmaz. :)

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kötünün iyisi. Sihirli Annem'i yeniden yapacağına duyunca sevinmiştim, fakat bu versiyona asla para vermem, eski kadro olacak sanıyordum.

Kötünün iyisi. Sihirli Annem'i yeniden yapacağına duyunca sevinmiştim, fakat bu versiyona asla para vermem, eski kadro olacak sanıyordum.
bu foruma bir baktılar özellikle benim yazdığım bölümlere olmadığını anlayınca çünkü tekrardan en başa dönülmez sıkıntı olur devamını yazsalar nasıl çevirecekler o hafta içi her gün biraz habersiz oldu @serhatt

Anlatamıyorum sanırım. Ama neyse bu sefer uzatmaya niyetim yok. Bana göre kadronun yenilenmesi güzel ama Açelya bu role olmaz diyorum. :)

uzatıcak birşey yok ben sadece izleyip söylemeni istemiştim sanırım yanlış anlaşılıyorum bu karşılıklı bu muhabbete girmeyeceğim..

Hatırladığım kadarıyla İnci Türkay'ın hamileliği sebebiyle bir ara Emine Ün oynamıştı. Yani Betüş ilk kez değişmiyor ama aynı karakterleri daha genç oyuncuların oynaması mantıklı gelmedi.