VPN güzel ama telden girince hesaplar kilitleniyor 😅😅VPN ile bir problem olmuyor, telefondan rahat bir şekilde izliyorum ben ya.
VPN güzel ama telden girince hesaplar kilitleniyor 😅😅VPN ile bir problem olmuyor, telefondan rahat bir şekilde izliyorum ben ya.
Başıma öyle bir şey gelmedi hiç.VPN güzel ama telden girince hesaplar kilitleniyor 😅😅
Benim bağlantı normalde de çok iyi değil zaten VPN ile de olunca daha da kötü oluyor 144p kalite ile izlenmiyor maalesefVPN ile bir problem olmuyor, telefondan rahat bir şekilde izliyorum ben ya.
VPN ye bağlan sonra yonettigin bı hesaba gir nasıl kilitleniyor başka ülkeden giriş yaptığın içinBaşıma öyle bir şey gelmedi hiç.
Savaşçının kanal değiştirme konusu dönüyor ama bence kanal elindeki bu reytingi kaybetmek istemeyecektir...Yaptığı cidden izleyiciye büyük saygısızlık. Sezon başladığından beri doğru düzgün tekrarını vermedi, final kararı aldı. Şimdi de dediğin gibi iki gün hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, Pazar günü diziyi koymuyor. Zaten bölüm çekimleri tamamlandı, yayınla. Ne olacak...
Ama yukarıda dediğim gibi zaman kaybetmeden, ara vermeden Savaşçı'yı yayınlayacak gibi Öğretmen biter bitmez.
Son bölümünde 5+ reyting aldı, devam ederse Aralık - Ocak ayında daha da yükselir, yükselme potansiyeli olan bir dizi. Kanal zaten zor günler geçirecek gibi, onu kaybederse büyük akılsızlık olur.Savaşçının kanal değiştirme konusu dönüyor ama bence kanal elindeki bu reytingi kaybetmek istemeyecektir...
Öğretmen gerçekten güzel bir işti ama tv'de değil de dijitale hazırlansa daha rahat olurlardı.
Instagram hesabı mı, yoksa YouTube hesabı mı anlamadım?VPN ye bağlan sonra yonettigin bı hesaba gir nasıl kilitleniyor başka ülkeden giriş yaptığın için
VPN ile girince kasıyor ya ben ondan izlemiyorum. Geçen sene bir Afili Aşk için yapıyordum onda da sıkıntı oluyor diye indirip rahat kafayla izledim
Keşke dijitale yapsaydı MF bu diziyi abla. En azından planlı bir şekilde yayınlanır, biter.
Öğretmen evden izliyorum gerektiğinde yapmıştım bir kaç kereYoutube de bölümler yok nasıl indircen fox playdan izle
Eğer Savaşçı denildiği gibi kanal değiştirirse, bu bir ay öncesinden belli olacak bir şeydir yani. Sen Çal Kapımı gün değiştirir Pazar'a alınırdı, Öğretmen Çarşamba devam ederdi kendi gününde. Doğru tanıtım ile de yüksek alması sağlanabilirdiAh keşke pandeminde etkisi büyük ama kanalında hatası var erken ara veren diziyi geç başlatmayacaktı Fox bu işleri öğrenmeli bence
Bence Fox iki yaz dizisi almamalıydı baştan. Bir şekilde Öğretmen erken başlamalıydı kanal sıkışacak olduğunu biliyorduEğer Savaşçı denildiği gibi kanal değiştirirse, bu bir ay öncesinden belli olacak bir şeydir yani. Sen Çal Kapımı gün değiştirir Pazar'a alınırdı, Öğretmen Çarşamba devam ederdi kendi gününde. Doğru tanıtım ile de yüksek alması sağlanabilirdi
Bay Yanlış'ı Kanal D veya Star TV alsaydı, şuan böyle şeyleri konuşmazdık. İki yaz dizisi cidden fazla geldi kanala. Biri gitti, ama doğru gün boşalmadı.Bence Fox iki yaz dizisi almamalıydı baştan. Bir şekilde Öğretmen erken başlamalıydı kanal sıkışacak olduğunu biliyordu
Çocukluk günden kaybediyor şu an Hercai ve Kırmızı Oda varken bu sonuçlar çok şaşırtıcı değil gün değişikliği yapacak günü de yok. Büyük ihtimalle yeni yılı göremez.Bay Yanlış'ı Kanal D veya Star TV alsaydı, şuan böyle şeyleri konuşmazdık. İki yaz dizisi cidden fazla geldi kanala. Biri gitti, ama doğru gün boşalmadı.
O diziyi Cuma'dan başka bir güne de koyamazdı kanal bence. Salı günü de Masumlar Apartmanı karşısında iyi gitmezdi.Çocukluk günden kaybediyor şu an Hercai ve Kırmızı Oda varken bu sonuçlar çok şaşırtıcı değil gün değişikliği yapacak günü de yok. Büyük ihtimalle yeni yılı göremez.
İşte sıkıntılı Fox çok fazla dizi aldı. Sonuçta böyle oluyor. İmkan olsa başka günlerde tutardı bence dizi. Salı tabiki olmazdıO diziyi Cuma'dan başka bir güne de koyamazdı kanal bence. Salı günü de Masumlar Apartmanı karşısında iyi gitmezdi.
Öğretmen evden izliyorum gerektiğinde yapmıştım bir kaç kere
YouTube hesabına bişey olmuyor Instagram hesabı birisi çalmış gibi yapıyorInstagram hesabı mı, yoksa YouTube hesabı mı anlamadım?
Çok dizi aldı, ama almasa yine tutmazdı. Bu diziyi hafta sonu yayınlanmayacağı kesindi, Salı ve Cuma olmadı. Pazartesi ve Perşembe dolu. Çarşamba günü Sen Çal Kapımı olmasa, o güne koysa ne olur bilemem.İşte sıkıntılı Fox çok fazla dizi aldı. Sonuçta böyle oluyor. İmkan olsa başka günlerde tutardı bence dizi. Salı tabiki olmazdı