AMA HERCAİ DE DE ARTIŞ VAR CANIM SIRLAR ORTAYA ÇIKTI ARTMAZSA BEN BU İZLEYİCİYEDaha çok AS'yi seçmiş gibi.
AMA HERCAİ DE DE ARTIŞ VAR CANIM SIRLAR ORTAYA ÇIKTI ARTMAZSA BEN BU İZLEYİCİYEDaha çok AS'yi seçmiş gibi.
Fragmanı gördüm yok yoktu, artsın zaten Akın için.AMA HERCAİ DE DE ARTIŞ VAR CANIM SIRLAR ORTAYA ÇIKTI ARTMAZSA BEN BU İZLEYİCİYE
Fragman yayınlanmadı ama gayet heyecanlı ilerledi Akın ı sevmeyen bne kxldmdldmddlnd eski sempatik hali kalmadı reyyanlaFragmanı gördüm yok yoktu, artsın zaten Akın için.
Dün akşam ki bölüm fragmanını diyorum.Fragman yayınlanmadı ama gayet heyecanlı ilerledi Akın ı sevmeyen bne kxldmdldmddlnd eski sempatik hali kalmadı reyyanla
Hee düşündüğüm şeyden bahsediyorsun herhalde ndldkdldndmdndDün akşam ki bölüm fragmanını diyorum.
Sanmıyorum.Hee düşündüğüm şeyden bahsediyorsun herhalde ndldkdldndmdnd
Mesaj olarak yaz istersen bence aklımdan geçeni diyorsunSanmıyorum.
Merak ettim yazıyorum.Mesaj olarak yaz istersen bence aklımdan geçeni diyorsun
Bende kıyamam.
İnsanlar çok acayip gerçekten.Sosyal medyada çok garip insanlar var. Bir tane Arka Sokaklar fanı benim Instagramdan dm yoluyla bana Kırmızı Oda'dan bıktık 7 haftadır birinci oluyor yazdıktan sonra kadına şiddet olduğu için dizide RTÜK'e şikayet edeceğini ve bu dizi yüzünden kaç kadın öldü farkında mısın yazdı bu komik olayı sizinle paylaşmak istedim.
Engelledim sonra cidden buna benzer kaç insan saçma sapan şeyler yazıyor. Bazen bunlar yüzünden Instagramda bulunup dizi yorumu yapmak istemiyorum Ha bir de Acun reytinglerde hile yapıyor dediİnsanlar çok acayip gerçekten.
İyi yapmışsın. Böyle insanlardan her şey beklenir dizi alt tarafı nedir bu saplantı.Engelledim sonra cidden buna benzer kaç insan saçma sapan şeyler yazıyor. Bazen bunlar yüzünden Instagramda bulunup dizi yorumu yapmak istemiyorum Ha bir de Acun reytinglerde hile yapıyor dedi
Başka bir hesaptan engelleyincs affedin özür diliyor kulağını çekeceğim merak etmeyin diye biri yazmış büyük ihtimalle kendi başka hesaptan yazıyor. Cidden akşam vakti bana şaka yapılıyor galiba onu da engelledim İyi ki şu engel özelliği var yoksa bu sosyal medya çekilmezdiİyi yapmışsın. Böyle insanlardan her şey beklenir dizi alt tarafı nedir bu saplantı.
Bende öyle yorum gördüm hangi arka sokaklar fanı arka_sokaklar_15._sezon mu ne o mu yorumlarını görüyorum hep onun insanlar çok acayip bi tane de kız var arızayı şikayet edecekti Mustafa ve maria fanıydıSosyal medyada çok garip insanlar var. Bir tane Arka Sokaklar fanı benim Instagramdan dm yoluyla bana Kırmızı Oda'dan bıktık 7 haftadır birinci oluyor yazdıktan sonra kadına şiddet olduğu için dizide RTÜK'e şikayet edeceğini ve bu dizi yüzünden kaç kadın öldü farkında mısın yazdı bu komik olayı sizinle paylaşmak istedim.