Star TV'den Deprem Kararı! 'İbo Show'un Yayın Tarihi Ertelendi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
atzaMkFoPEi5ydogkpoDTA.jpg

9 yıl sonra ekranlara dönmeye hazırlanan İbo Show'da sürpriz karar!

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği, ilk bölümüne Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'ın konuk olacağı programın yarın akşam ekrana gelmesi beklenen ilk bölümü, bugün meydana gelen 6.8'lik İzmir depremi nedeniyle şimdilik belirsiz bir tarihe ertelendi.

İbo Show, yakında Star'da başlıyor!

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: STAR
Dram dizisi olsa bir nebze tamam ama şarkılı türkülü bir programın bu dönemde yayınlanması doğru mu sence?
Önceden çekilmiş bir bant programı bu yani, canlı olsa anlarım ama her şey yayınlanmaya devam ederken hep böyle işlerin ilk gözden çıkarılması haksızlık. Komedi dizilerine de aynı olay yapılıyor ama ülkemizde sürekli böyle şeyler oluyor. O zaman sormak lazım Hatay felaketinde neden her şey yayınlandı??
Benim düşüncem eğlence kanallarına çok fazla yükleniyoruz

Kanaldan açıklama:

Doğru bir karar daha. Özellikle cumartesi günü çok fazla eğlence içeriği yayınlanıyor onların da iptal edilmesi lazım.
Yerinde bir karar bu zamanda eğence programı yayınlamak doğru olmazdı zaten...
Kesinlikle doğru bulmadığım bir karar
Yerinde bir karar.

• Beğendim
Reactions: Doğan and STAR
  • Beğendim
Reactions: slhttnmtl and STAR
atzaMkFoPEi5ydogkpoDTA.jpg

9 yıl sonra ekranlara dönmeye hazırlanan İbo Show'da sürpriz karar!

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği, ilk bölümüne Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'ın konuk olacağı programın yarın akşam ekrana gelmesi beklenen ilk bölümü, bugün meydana gelen 6.6'lık İzmir depremi nedeniyle gelecek haftaya ertelendi.

İbo Show, ilk bölümüyle 7 Kasım Cumartesi 20.00'de Star'da!
@Aserat Ibo show bu hafta yok . İstersen konuyu güncelle.

• Beğendim
Reactions: Aserat

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961